8 Σεπτεμβρίου 2024

Το «πάλεψε» η μικτή παίδων Ρεθύμνου

Την ήττα με 1-4 γνώρισε η παιδική ομάδα Ρεθύμνου από εκείνη του Ηρακλείου, στο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης», για την 5η αγωνιστική του Πανελληνίου πρωταθλήματος προεπιλογής Εθνικών ομάδων Παίδων.
Οι Ρεθυμνιώτες παρά την ήττα, «πάλεψαν» και κατάφεραν να προηγηθούν μόλις στο 21’ με τον Καφετζή να βγάζει εξαιρετική κάθετη στον Μπουρνέλη και τον τελευταίο να πιάνει το σουτ για το 1-0. Όμως, η ισοφάριση ήρθε λίγα λεπτά πριν τη λήξη του ημιχρόνου (36’), με τον Ζηδιανάκη. Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι μπήκαν καλύτερα και με ακόμη 3 γκολ «καθάρισαν» την υπόθεση νίκη.

ΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΚΟΛ
21’ Ο Καφετζής με κάθετη πάσα βγάζει τον Μπουρνέλη τετ-α-τετ και με σουτ στη γωνία κάνει το. 1-0
28’ Σουτ του Τζωρτζινάκη μπλοκάρει με διπλή προσπάθεια ο Μακαταουνάκης.
36’ Ο Ζηδιανάκης ισοφάρισε σε 1-1 με εξαιρετικό σουτ στο «Γ» του Μαρινάκη.
44’ Προβολή του Ματαλλιωτάκη δοκάρι
56’ Ατομική ενέργεια και σουτ του Κουτεντάκη 1-2.
68’ Ο Ζηδιανάκης με σουτ το 1-3.
71’ Ο Τσαμπουράκης αυξάνει το δείκτη του σκορ σε 1-4.
76’ Δοκάρι ο Χαλκιαδάκης.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Κασελάκης, Μπαντά, Κολοκοτρώνης.
ΡΕΘΥΜΝΟ (Θεόφιλος Αποστολάκης): Μαρινάκης, Δρανδάκης, Γιαννούλης, Γκεοργιέφσκι, Φραγκιαδάκης, Γερονυμάκης (51’ Σπαντιδάκης), Καφετζής (51’ Τζουτζούλης), Τσιλεδάκης (58’ Νιολάκης), Μπουρνέλης (73’ Αποστολάκης), Τζωρτζινάκης, Βασιλάκης (73’ Βερνάδος).
ΗΡΑΚΛΕΙΟ (Γιάννης Μπασκάκης): Μακατουνάκης, Σημαιάκης, Καρδουλάκης (73΄Μαρκουλάκης), Ματαλλιωτάκης, Σμπώκος, Ζηδιανάκης (73’ Καφούσης), Λιανέρης (41’ Γαρεφαλάκης), Βασιλάκης (58’ Ανδρουλάκης), Τσαμαντιώτης (41’ Χαλκιαδάκης), Κουτεντάκης, Τσαμπουράκης.

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *