Το πρόγραμμα του camp Μπατίστα στο Πέραμα

Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι προετοιμασίες για την διοργάνωση του πρωτότυπου event της διοργάνωσης του 2ου Διήμερου Προπονητικού Camp με τον Ντανιέλ Μπατίστα και το επιτελείο του, το οποίο διοργανώνει η ECOEVENTS. Εξάλλου το προπονητικό Camp ανοίγει τις πύλες του, αύριο Σάββατο και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή στο γήπεδο Περάματος στο Ρέθυμνο.
Η παρουσία του Ντανιέλ Μπατίστα, με τις γνώσεις και τις εμπειρίες του γύρω από τον χώρο του ποδοσφαίρου και ειδικότερα σε επίπεδο Ακαδημιών, αποτελεί εγγύηση για την επιτυχία της διοργάνωσης. Με σύνθημα «Έλα και εσύ να δοκιμάσεις την τεχνική σου κατάρτιση και να αξιολογήσεις τις ικανότητες σου», οι διοργανωτές καλούν όλα τα παιδιά που έχουν γεννηθεί από το 2000 ως και το 2006 στο γήπεδο Περάματος, αυτό το διήμερο, όπου θα επιδοθούν σε εκπαίδευση ατομικής τεχνικής σε ολιγομελή group και εν συνεχεία θα αξιολογηθούν από τους άρτια καταρτισμένους εκπαιδευτές της εκδήλωσης. Μαζί με τον Ντανιέλ Μπατίστα θα είναι οι συνεργάτες του, Γιώργος Μεντής (προπονητής) και Κώστας Κουράτος (Υπεύθυνος Επικοινωνίας και Marketing στις Ακαδημίες Μπατίστα).

Το πρόγραμμα του Διήμερου Προπονητικού Camp
Οι διοργανωτές ανακοινώνουν το πλήρες πρόγραμμα του Διήμερου Προπονητικού Camp που θα λάβει χώρα στο γήπεδο Περάματος 23-24 Μαΐου.
Σάββατο 23 Μαΐου
Προσέλευση: 08.30
Πρωί: 09.00 – 12.00
Απόγευμα: 17.00 – 20.00

Κυριακή 24 Μαΐου
Πρωί: 09.00 – 12.00
Απόγευμα: 17.00 – 20.00

Ο Ντανιέλ Μπατίστα και οι συνεργάτες του
Ο Ντανιέλ Μπατίστα μόνο τυχαίος δεν είναι στον χώρο του Personal Training σε πολλούς νεαρούς, αλλά και μεγαλύτερους ποδοσφαιριστές. Πέρα από την ενασχόληση του Ντανιέλ με τους μικρούς σε ηλικία ποδοσφαιριστές, δεν είναι λίγοι οι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές που τον εμπιστεύονται για την ατομική τους εκγύμναση, αξιολόγηση και βελτίωση σε όλα τα επίπεδα. Ο καταξιωμένος & διπλωματούχος προπονητής UEFA A, νυν Τεχνικός Διευθυντής της ακαδημίας ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου, έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στα αγωνιστικά τμήματα υποδομής της ΠΑΕ Α.Ε.Κ, προπονώντας και εκπαιδεύοντας αθλητές στην Κ-20, με τους περισσότερους από αυτούς, να κάνουν ήδη επαγγελματική καριέρα σε ομάδες της Super League. Πρόσφατα ο Ντανιέλ Μπατίστα ανέλαβε Διευθυντής Προγράμματος Ατομικής Τεχνικής Ποδοσφαίρου (Personal Training Program) στην ΑΕΚ.
Ο Γιώργος Μεντής είναι επαγγελματίας προπονητής ποδοσφαίρου κάτοχος διπλώματος UEFA B’, έχοντας μεγάλη εμπειρία ως προπονητής Ακαδημιών ποδοσφαίρου, στις οποίες εργάζεται τα τελευταία 14 χρόνια. Είναι στενός συνεργάτης του Ντανιέλ Μπατίστα τα τελευταία 4 χρόνια.
Μαζί τους θα είναι και ο Υπεύθυνος Επικοινωνίας και Marketing στις Ακαδημίες Μπατίστα, Κώστας Κουράτος.

Υπό την αιγίδα του Δήμου Μυλοποτάμου, ΕΠΣ Ρεθύμνου και συνεργασία Ακαδημίας Αστέρα Περάματος
Η ECOEVENTS βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει πως η διοργάνωση του Διήμερου Προπονητικού Camp με τον Ντανιέλ Μπατίστα και το επιτελείο του στο Πέραμα, τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Μυλοποτάμου, της ΕΠΣ Ρεθύμνου και την συνεργασία των Ακαδημιών του Αστέρα Περάματος.

Το Σάββατο η συνάντηση Μπατίστα αθλητών-γονέων
Το Σάββατο 23 Μαΐου στις 14.00 το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη συνάντηση των διοργανωτών, με τους αθλητές και τους γονείς τους, παρουσία φυσικά του Ντανιέλ Μπατίστα των συνεργατών του. Η συνάντηση αυτή θα λάβει χώρα στο Πέραμα φυσικά, στην καφετέρια «Ναυάγιο» του Νίκου Δασκαλάκη.

23-24 Μαΐου στο γήπεδο Περάματος
Διοργάνωση: ECOEVENTS
-Πενταμελή group προπόνησης
-Ηλικίες συμμετοχής έτος γέννησης 2000 έως και 2006
-Συμμετοχή 50 ευρώ
-Πληροφορίες
28310 50055
6946 686857
6944 786838

Μέγας Χορηγός
Toy Moy

Χορηγοί
Λαδιανός Σπορ
Οπτικά Μπαλαφούτης
«All about Sneakers»
Livning Room
7 Days Super Market
Coral Gas
«Jimmys Sea food & Grill»

Χορηγοί Επικοινωνίας
ΝΕΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ
ΡεθυμνοSports.gr
Κρητική Επιθεώρηση

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *