Το Ρέθυμνο και άλλοι δυο, δεν κατεβαίνουν στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος

Οι ομάδες του Ρέθυμνο Futsal της Καλλιθέας και της Κόμπρας ενημέρωσαν πως δεν θα συνεχίσουν στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος και οι υπόλοιπες οκτώ ομάδες θα ολοκληρώσουν την κανονική περίοδο στο φινάλε του πρώτου γύρου, για να ακολουθήσουν στη συνέχεια τα playoffs.

Την Κυριακή (21/3) η ΠΕΠΣΣ συνομίλησε με τις ομάδες προκειμένου να τις ενημερώνει για το επικαιροποιημένο υγειονομικό πρωτόκολλο και για να συναποφασίσουν το πώς θα ολοκληρωθεί η φετινή αγωνιστική περίοδος, ενώ σήμερα (22/3) πραγματοποιήθηκε Δ.Σ. της Ένωσης.

Το format διαφοροποιείται, καθώς στα προημιτελικά και στα ημιτελικά θα έχουμε μονό παιχνίδι και η ισοπαλία είναι υπέρ της ομάδας που θα βρίσκεται πιο πάνω στο βαθμολογικό πίνακα. Τα ζευγάρια είναι 1-8, 2-7, 3-6, 4-5. Ο τελικός είναι επίσης μονό παιχνίδι, όπου αν λήξει ισόπαλο, οδηγούμαστε σε παράταση και ενδεχομένως στα πέναλτι.

Την Κυριακή 28 Μαρτίου, είναι προγραμματισμένη η επανεκκίνηση του πρωταθλήματος. Οι προημιτελικοί θα διεξαχθούν στις 18 Απριλίου, με εξαίρεση τις ομάδες που θα έχουν παίκτες στην Εθνική, όπου οι δικοί τους αγώνες θα γίνουν από 19 ως 21 Απριλίου. Οι ημιτελικοί διεξάγονται στις 24 Απριλίου και ο τελικός μια ημέρα μετά (25/4). Ακολούθως, θα ξεκινήσει το Κύπελλο, με στόχο να έχει ολοκληρωθεί στις 9 Μαΐου.

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *