16 Σεπτεμβρίου 2024

Το Σαββατοκύριακο 19-20/3 τα εξ’ αναβολής, η 23η αγωνιστική 26-27/3, βγήκαν οι ημερομηνίες του Κυπέλλου

Τροποποίηση του προγράμματος διεξαγωγής του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας Ρεθύμνου, προέκυψε στη σημερινή συνάντηση της Επιτροπής Πρωταθλήματος & Κυπέλλου ΕΠΣΡ με τα σωματεία της Α’ κατηγορίας Ρεθύμνου που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΕΠΣΡ. Επιπλέον βγήκαν οι ημερομηνίες διεξαγωγής των ημιτελικών Κυπέλλου ΕΠΣΡ, με τον τελικό στο γήπεδο των Αρμένων, πιθανότατα να οδεύει για το Σάββατο 30 Απριλίου.

Μετά από πρόταση της Επιτροπής πρωταθλήματος – στην οποία συμφώνησαν όλοι οι παρόντες εκπρόσωποι των ομάδων – το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 19-20 Μαρτίου θα διεξαχθούν τα 5 από τα 6 εξ’ αναβολής παιχνίδια και η κανονική ροή του πρωταθλήματος θα συνεχιστεί το Σαββατοκύριακο 26-27 Μαρτίου με την διεξαγωγή της 23ης αγωνιστικής. Ο Απρίλιος θα είναι καυτός… για όλες τις ομάδες, αφού με τα μέχρι τώρα δεδομένα το πρωτάθλημα Α’ ΕΠΣΡ θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί ως τις 27 Απριλίου.

ΤΑ ΕΞ’ ΑΝΑΒΟΛΗΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟΥ 19-20 ΜΑΡΤΙΟΥ

(14η) Ερμής Ζωνιανών – ΟΦ Αρμένων

(20η) Άρης Ρεθύμνου – Αστέρας Περάματος

(20η) ΑΟΝ Αστέρας – Ρεθυμνιακός

(22η) Ψηλορείτης – Λιβάδια

(22η) Φοίνικας – Ε.Α.Π.

Εκκρεμεί ο Ορισμός

(20η) Λιβάδια – Ε.Α.Π.

 

ΟΙ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΤΩΝ ΗΜΙΤΕΛΙΚΩΝ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΠΣΡ

Τετάρτη 23 Μαρτίου

Άρης Ρεθύμνου – Αστέρας Περάματος

Πέμπτη 24 Μαρτίου

Ερμής Ζωνιανών – Ρεθυμνιακός

Τετάρτη 30 Μαρτίου

Αστέρας Περάματος – Άρης Ρεθύμνου

Πέμπτη 31 Μαρτίου

Ρεθυμνιακός – Ερμής Ζωνιανών

 

ΣΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΚΛΙΜΑ Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΑΠΟΨΕΩΝ

Η σημερινή συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα με την Επιτροπή Πρωταθλήματος & Κυπέλλου ΕΠΣΡ αποτελούμενη από τον πρόεδρο ΔΣ ΕΠΣΡ Τίτο Χνάρη, τον και τα μέλη της της επιτροπής Χαράλαμπο Μακρυγιάννη και Γιώργο Κανακάκη, ανέπτυξαν τον προγραμματισμό τους στους εκπροσώπους των σωματείων. Στα γραφεία της ΕΠΣΡ βρέθηκαν τα 12 από τα 16 σωματεία της Α’ Κατηγορίας, οι πρόεδροι των σωματείων Αστέρα Περάματος (Κώστας Στεφανάκης), Ε.Α.Π. (Νίκος Βερνάδος), Άρη Ρεθύμνου (Μανώλης Βαρούχας), Δόξας Πλατανέ (Αντώνης Βαρούχας), Ψηλορείτη (Βασίλης Κλάδος), Αστέρα Ρεθύμνου (Νίκος Παπαδάκης), ΟΦ Αρμένων (Γιώργος Δρουδάκης), Ερμή Ζωνιανών (Ματθαίος Κλίνης), ενώ εκπροσωπήθηκαν και τα σωματεία Ρεθυμνιακός (Βαγγέλης Πρινιανάκης), Σπήλι (Μπάμπης Παπαδάκης), Φοίνικας (Γιώργος Κωσταράκος) και Λιβάδια (Τάκης Μαρής). Το παρόν έδωσε επίσης η Ταμίας του ΔΣ της ΕΠΣΡ Κατερίνα Ντόρμπαρη-Δεσποτοπούλου και ο πρόεδρος της Επιτροπής Διαιτησίας ΕΠΣΡ Κυριάκος Δελήμπασης.

Επιπλέον έγινε αναφορά στην επίσπευση της διαδικασίας από όλα τα σωματεία για την εγγραφή τους στο Μητρώο Αθλητικών Σωματείων, αλλά και την εναρμόνιση των κατασταστικών τους. Ακόμη έγινε υπενθύμιση για τις δηλώσεις συμμετοχής στο Σεμινάριο Α’ Βοηθειών για παράγοντες και προπονητές, που έχει στα σκαριά η ΕΠΣΡ με την υπεροπολύτιμη συνδρομή του ΕΚΑΒ.

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *