Το Τμήμα μπάσκετ της ΕΑΠ συγκέντρωσε σχολική ύλη για το «Χαμόγελο του Παιδιού»

Στην δράση της ΕΚΑΣΚ συγκεντρώνοντας σχολική ύλη για να διατεθεί στο «Χαμόγελο του Παιδιού» συμμτείχε το τμήμα μπάσκετ της Ε.Α.Π., όπως σχετικά ενημέρωσε η Ρεθυμνιώτικη ομάδα στην επίσημη ιστοσελίδα της.

Αναλυτικά:

«Το Τμήμα μπάσκετ της ΑΕ Ατσιποπούλου Πρινέ με χαρά συμμετείχε στην αξιέπαινη πρωτοβουλία της ΕΚΑΣΚ για την συγκέντρωση σχολικής ύλης, η οποία θα διατεθεί σε μαθητές της Κρήτης.

Στο πλαίσιο της κοινωνικής ευθύνης αλλά και του «ευ αγωνίζεσθαι» που προβάλλει ο αθλητισμός, η Ε.ΚΑ.Σ.Κ. τις δύσκολες μέρες που βιώνουμε, στηρίζει την μη κερδοσκοπική οργάνωση «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και συγκεντρώνει σχολική ύλη για παιδιά που την έχουν ανάγκη.

Γι’ αυτό το λόγο τα σωματεία κλήθηκαν τα σωματεία του νησιού να «παίξουν ομαδικά» και να βοηθήσουν την συγκεκριμένη δράση, συγκεντρώνοντας σχολική ύλη, προκειμένου όλοι μαζί να καλύψουμε κάθε ανάγκη στους μαθητές της Κρήτης. Έτσι οι αθλήτριες μας με την βοήθεια των γονιών τους συγκέντρωσαν και προσέφεραν σχολική ύλικη, την οποία παρέδωσαν στον υπεύθυνο για το νομό Ρεθύμνου κ. Ιωάννη Καλαϊτζάκη, ώστε να παραδοθούν στην ΕΚΑΣΚ».

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *