18 Απριλίου 2024

Το Beach Volley… επιστρέφει στην κεντρική παραλία

Η λογική… επικράτησε στο χθεσινό συμβούλιο που πραγματοποιήθηκε στο Λιμενικό Ταμείο Ρεθύμνου, αποφασίζοντας για την επανατοποθέτηση των γηπέδων Beach Volley στην παραλία Ρεθύμνου.

Έπειτα από τον περασμένο Οκτώβριο, η παραλία Ρεθύμνου θα φιλοξενήσει ξανά τα γήπεδα Beach Volley. «Λευκός καπνός» βγήκε, τελικά, από το χθεσινό συμβούλιο, όπου συμμετείχαν ο Δήμαρχος Ρεθύμνου, το Λιμενικό Ταμείο και το Τμήμα Αθλητισμού του Δήμου Ρεθύμνου. Το μείζον θέμα ήταν τα εν λόγω γήπεδα και η επανεγκατάσταση τους στην παραλία, καθώς δεν είχε αποφασιστεί το τι μέλλει γενέσθαι, μιας και υπήρχε διαφωνία, με ορισμένους καταστηματάρχες να τοποθετούνται κατά της επιστροφής των… φιλέ. Όμως, συμφωνήθηκε να επανατοποθετηθούν, έπειτα από τις πιέσεις που άσκησαν οι ενδιαφερόμενοι, ενώ υπέρμαχος της επιστροφής τους ήταν και ο Δήμαρχος Ρεθύμνου, Γιώργης Μαρινάκης, ο οποίος ήταν κάθετος σχετικά με το αν πρέπει να γυρίσουν, καθώς το Beach Volley αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι του αθλητικού πολιτισμού της πόλης.

Μάλιστα, υπήρξε εισήγηση για να τοποθετηθούν στο σημείο που βρίσκεται αυτήν τη στιγμή το λούνα παρκ, χωρίς όμως να υπάρξει οριστική απόφαση. Την επόμενη Τετάρτη αναμένεται να πραγματοποιηθεί νέο συμβούλιο, όπου θα οριστικοποιηθεί ο ακριβής χώρος που θα τα φιλοξενήσει. Μάλιστα, η φετινή επανατοποθέτηση τους θα είναι προσωρινή, μιας και εξετάζεται η περίπτωση να δημιουργηθεί μία ολοκληρωμένη και οργανωμένη αθλητική εγκατάσταση με κερκίδες και αποδυτήρια.

Πηγή: Goodenet

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *