Τσάμπα ήττα (0-1) για την Μικτή Κ-17 ΕΠΣΡ

Κρίμα και άδικο να γνωρίζει την ήττα με αυτό τον τρόπο η Μικτή Κ-17 ΕΠΣΡ με 1-0 από τα Χανιά που πλέον είναι το απόλυτο αφεντικό για την κατάκτηση της 2ης θέσης και της πρόκρισης για τη συνέχεια της διοργάνωσης στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Προεπιλογής Εθνικής Ομάδας Κ-17.

Το τελικό 0-1 για τους Χανιώτες διαμορφώθηκε με γκολ του Πιπεράκη στο 26’, αλλά αποτελεί μαγική εικόνα για το παιχνίδι, όπου η ομάδα του Στέλιου Κοζανίδη ήταν ανώτερη στην μεγαλύτερη – αν όχι σε όλη – την διάρκεια του παιχνιδιού, δημιουργώντας και χάνοντας πολλές ευκαιρίες, ενώ δικαιούνται να διαμαρτύρονται και για τον μη καταλογισμό πέναλτι πάνω στον Πεκίνι από τον Κοσμά στο 35’.

Για να ενημερώνεστε πάντα πρώτοι…. ακολουθήστε το Rethymnosports.gr στο Instagram κάντε LIKE στο Facebook και εγγραφή στο YouTube

Φάσεις και Γκολ

4’ καλό σουτ του Αντουράκη, η μπάλα θα φύγει λίγο άουτ.

22’ εξαιρετική ενέργεια του Χύσκο και σέντρα, η κεφαλιά του Αλεξάκη έχει κατεύθυνση προς τα δίχτυα αλλά πάνω στην γραμμή σώζει ο Μπραουδάκης.

26’ αντεπίθεση των Χανίων διαγώνια πάσα του Σταματάκη, ο Πιπεράκης με προβολή από κοντά θα ανοίξει το σκορ για τα Χανιά, 0-1.

29’ εξαιρετική ατομική ενέργεια του Χαραλαμπάκη και σουτ, αλλά ο Χατζηδάκης θα μπλοκάρει.

32’ όμορφη εναλλαγή της μπάλας Χύσκο-Αλεξάκη, αλλά το σουτ του τελευταίου φεύγει λίγο άουτ.

35’ καθαρή ανατροπή του Πεκίνι από τον Κοσμά, παίζεται λέει ο κ. Κυριακόπουλος

46’ ατομική ενέργεια και σουτ του Αλεξάκη θα διώξει σε κόρνερ ο Χατζηδάκης.

66’ φάουλ του Τσαμτσίου, ο Πρότσκα ανενόχλητος θα πιάσει την κεφαλιά, αλλά θα μπλοκάρει ο Χατζηδάκης.

80’ σουτ Πεκίνι η μπάλα θα φύγει λίγο άουτ.

83’ ο Τσαμτσίου βρίσκει τον Πεκίνι, το σουτ του οποίου θα μπλοκάρει ο Χατζηδάκης.

90’+ καλό σουτ του Χύσκο, η μπάλα θα φύγει λίγο άουτ.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Κυριακόπουλος, Ι. Δασκαλάκης, Κλαμπατσέας (Ηρακλείου).

ΡΕΘΥΜΝΟ (Στέλιος Κοζανίδης): Χεμπάι, Καπετανάκης, Παπαπαναγιώτου, Πετράκης (76’ Εμ. Κοσκινάς), Αντουράκης, Χατζηκωνσταντίνου (76’ Γ. Νικολακάκης), Χύσκο, Ι. Χαραλαμπάκης (56’ Πρότσκα), Αλεξάκης, Τσαμτσίου, Πεκίνι.

ΧΑΝΙΑ (Τάκης Διακάκης): Χατζηδάκης, Μπραουδάκης, Σκοπελίτης, Καλαμαρίδης, Κοσμάς, Χατζηδάκης-Ψιστάκης, Μωραϊτάκης (90’+ Βαρδακάκης), Κουφάκης (59’ Γεωργιακάκης), Πιπεράκης (75’ Μεγαλάκης), Παπαδόπουλος (90’+ Σπανουδάκης, Σταματάκης (75’ Περογαμβράκης).

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *