8 Σεπτεμβρίου 2024

Τσίμπησε… βαθμό στην Λάρισα η ΡΕΑ

Στο 0-0 έμεινε η Ρ.Ε.Α. στο γήπεδο της Νεάπολης Λάρισας κόντρα στην ΑΕΛ, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Women’s Football League, προσθέτοντας ένα ακόμη βαθμό στην συγκομιδή τους και παραμένοντας στην 6η θέση της βαθμολογίας.

Η Ρεθυμνιώτικη ομάδα αντιμετώπισε πολλά προβλήματα απουσιών και προβλημάτων της τελευταίας στιγμής τα οποία στοίχισαν στο εκτός έδρας ματς. Οι ούτως ή άλλως «προγραμματισμένες» απουσίες των Γκάτσου (τιμωρημένη λόγω καρτών) και Εράσο (τραυματίας) δεν ήταν τα μόνα προβλήματα, καθώς τις τελευταίες ώρες ήταν εμπύρετες τόσο η Αγγελική Παντερή, όσο και η Μαρία Μπασούρη, οι οποίες μάλιστα έμειναν εκτός αρχικής ενδεκάδας. Παρ’ όλα αυτά, οι Ρεθυμνιώτισσες πάλεψαν, είχαν τις ευκαιρίες τους, με μεγαλύτερη εκείνη της Μαρκουτσά στο 55ο λεπτό, όμως, δεν μπόρεσαν να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα, φεύγοντας με τον έναν βαθμό από τη Λάρισα.

Πλέον, οι «Ρεθυμνιώτισσες» θα επιστρέψουν στο Ρέθυμνο, όπου το ερχόμενο Σαββατοκύριακο θα υποδεχθούν τον Βόλο στην τελευταία εντός έδρας αναμέτρηση του α’ γύρου.

 

ΟΙ ΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

10’ Καλό σουτ από τη Δαφέρμου, με την μπάλα να περνάει ελάχιστα δίπλα από το δοκάρι.

33’ Από δεξιά εκτέλεσε το φάουλ η Μαρκουτσά, η Ματέους βρέθηκε στην πορεία της μπάλας στο δεξί δοκάρι ολομόναχη, στέλνοντας όμως την μπάλα άουτ.

40’ Σουτ της Μαρκουτσά έξω από την περιοχή, με την μπάλα να περνάει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

49’ Η Κοτσάκι επιχείρησε το σουτ έξω από την περιοχή, με την μπάλα να περνάει λίγο πάνω από τα δοκάρια.

55’ Φοβερή ευκαιρία για τη ΡΕΑ με τη Δαφέρμου να βγάζει την κάθετη στη Μαρκουτσά από αριστερά, αλλά το σουτ της ήταν αδύναμο με την αντίπαλη τερματοφύλακα να μπλοκάρει.

61’ Σουτ έξω από την περιοχή από την Μπασούρη, με την μπάλα να περνάει ελάχιστα πάνω από το «παραθυράκι» της αντίπαλης εστίας.

90’ Σουτ έξω από την περιοχή από την Μπασούρη με την αντίπαλη τερματοφύλακα να αποκρούει.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Ασλανίδης, Τσικλητάρη, Τραούδας (Πιερίας).

ΡΕΑ (Σ. Κοζανίδης): Μανουκαράκη, Κοτσάκι, Βορριά, Σολίς, Κελαϊδή (57’ Μπασούρη), Μαρκουτσά, Τσικουδάκη, Μπράμε, Ματέους (68’ Παντερή), Δαφέρμου, Χατζηγιαννίδου.

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *