8 Σεπτεμβρίου 2024

Υπερπρωταθλήτρια Ρεθύμνου η Επισκοπή

Ο πρώτος τίτλος της σεζόν ανήκει στην Επισκοπή, η οποία ήταν η μεγάλη νικήτρια του Σούπερ Καπ, κερδίζοντας με 3-1 τον Άρη Ρεθύμνου.

Η ομάδα του Χρήστου Βασιλείου παρουσιάστηκε καλύτερη στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και ειδικότερα στο α’ ημίχρονο, κυριαρχώντας στον χώρο του κέντρου. Στο 40’ έφερε αποτέλεσμα η πίεση με τον Ρουσάκη να πιάνει την κεφαλιά – «ψαράκι» για το 1-0. Στο ξεκίνημα του β’ ημιχρόνου και στο πρώτο 10λεπτο η Επισκοπή πέτυχε δύο τέρματα με τους Μιχελακάκη και Σκούφο να ανεβάζουν τον δείκτη του σκορ στο 3-0, «καθαρίζοντας» ουσιαστικά την υπόθεση νίκη. Ο Άρης μείωσε σε 3-1 με τον Δασκαλάκη, αυξάνοντας την πίεση. Από κει και έπειτα πραγματοποίησε δύο – τρεις καλές φάσεις, χωρίς όμως κάποιο αποτέλεσμα, με την λήξη να βρίσκει νικητές τους «κυανόλευκους».

Γκολ και Φάσεις

13’ Εξαιρετική σέντρα από φάουλ του Καψαλάκη την κεφαλιά πάσα ο Δασκαλάκης και ο Γκιόκας αμαρκάριστος μέσα στην μικρή περιοχή έπιασε την κεφαλιά και την έστειλε πάνω στον Δημαράκη.

14’ Έκλεψε έξω από την περιοχή ο Τριχάκης έκανε το μακρινό σουτ αλλά μπλόκαρε ο τερματοφύλακας.

17’ Όμορφη ενέργεια του Μιχελακάκη από τα αριστερά και με ωραίο  φαλτσαριστό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Βογιατζιδάκη.

24’ Εκτέλεσε ο Ρηγάκης από τα αριστερά με την μπάλα να περνάει από όλους τους παίκτες και να καταλήγει ελάχιστα έξω από το αριστερό δοκάρι του Βογιατζιδάκη.

26’ Ο Ρηγάκης με ωραία ενέργεια από τα αριστερά έπιασε το φαλτσαριστό σουτ με τον Βογιατζιδάκη να διώχνει εντυπωσιακά σε κόρνερ.

31’ Λάθος του Μιχελιδάκη στην μεγάλη περιοχή έκλεψε ο Ρηγάκης, πάσαρε στον Μιχελακάκη ο οποίος σούταρε με την μπάλα να κοντράρει και να βγαίνει κόρνερ.

33’ Σκούφος και Ρηγάκης έκαναν το ένα – δύο με τον πρώτο να πιάνει δυνατό σουτ στέλνοντας την μπάλα ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

36’ Ο Ρηγάκης σε τετ α τετ από πλάγια θέση πλάσαρε με τον Βογιατζιδάκη να αποκρούει.

40’ Γκολ για την Επισκοπή. Ο Σκούφος εκτέλεσε από δεξιά το φάουλ, με την μπάλα να περνάει στο 2ο δοκάρι και τον Ρουσάκη να πιάνει την ωραία κεφαλιά – «ψαράκι» στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1.

45’ Λάθος του Βογιατζιδάκη ο Μιχελακάκης έκλεψε την μπάλα έξω από την περιοχή σούταρε με τον Βογιατζιδάκη εκτός εστίας, στέλνοντας την μπάλα άουτ.

49’ Ο Καψαλάκης εκτέλεσε φάουλ από τα αριστερά, με τον Δημαράκη να αποκρούει την μπάλα σε κόρνερ.

55’ Ωραίος συνδυασμός των παικτών της Επισκοπής, με τον Σκούφο να σκάβει την μπάλα, βρίσκοντας μόνο του τον Μιχελακάκη, ο οποίος με έξυπνο πλασέ έκανε το 0-2.

56’ Ο Κασσέλας σέντραρε από δεξιά, απροσεξία των αμυντικών της Επισκοπής, με τον Κραβαρίτη να το εκμεταλλεύεται αλλά η κεφαλιά του πέρασε ελάχιστα άουτ από το αριστερό δοκάρι του Δημαράκη.

57’ Γκολ για την Επισκοπή. Ο Σκούφος σούταρε δυνατά έξω από την μεγάλη περιοχή και από διαγώνια θέση, κόντραρε στον Μπερνιδάκη, καταλήγοντας στα δίχτυα του Βογιατζιδάκη για το 0-3.

70’ Ο Καψαλάκης εκτέλεσε αριστοτεχνικά το φάουλ έξω από την μεγάλη περιοχή, η μπάλα χτύπησε στο δεξί δοκάρι με την μπάλα να επιστρέφει στα πόδια του Δασκαλάκη, ο οποίος με την μία έκανε το σουτ, μειώνοντας σε 1-3.

75’ Ο Καψαλάκης εκτέλεσε το φάουλ, με την μπάλα να περνάει στο 2ο δοκάρι, ο Θεοδωρομανωλάκης βρέθηκε στην πορεία της και από το ένα μέτρο έστειλε την μπάλα άουτ.

85’ Ο Τριχάκης σούταρε δυνατά από το ύψος της μεγάλης περιοχής με τον Δημαράκη να μπλοκάρει.

 

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Βοσκάκης, Φραγκιαδάκης, Σταυρουλάκης.

ΑΡΗΣ (Στέλιος Κοζανίδης): Βογιατζιδάκης, Κασσέλας (65’ Χατζηδάκης), Μπερνιδάκης, Δασκαλάκης, Μιχελιδάκης, Μαργκίνι (49’ Θεοδωρομανωλάκης), Κραβαρίτης, Καψαλάκης, Γκιόκας, Τριχάκης, Παπάζογλου (46’ Πίργια).

ΕΠΙΣΚΟΠΗ (Χρήστος Βασιλείου): Δημαράκης, Κολοβάκης (87’ Νάκας), Αντωνόπουλος, Μπάτσεφ, Ρουσάκης, Χαλκιαδάκης, Σκούφος, Μαυρομάτης, Κόκκαλης (70’ Φερέιρα), Ρηγάκης, Μιχελακάκης (86’ Μούτσα).

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *