16 Σεπτεμβρίου 2024

Υπερπωταθλητής Ρεθύμνου ο Ερμής Ζωνιανών

Το φαβορί επιβεβαίωσε τον τίτλο του, με τον Ερμή Ζωνιανών να κερδίζει με 2-0 την ΑΕ Μυλοποτάμου για τον θεσμό του Super Cup, στο γήπεδο ΔΑΚ Γάλλου.

Ο Ερμής ήταν ανώτερος σχεδόν σε όλη την διάρκεια του ματς, με μοναδική εξαίρεση το πρώτο 20λεπτο. Με 9 παίκτες ολοκλήρωσαν το παιχνίδι οι «Μυλοποταμίτες», ενώ οι «πράσινοι» προηγούνταν με 2 γκολ από το πρώτο ημίχρονο.

Η ΑΕ Μυλοποτάμου μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι, με σκοπό να αιφνιδιάσει τους «πράσινους». Παρ’ όλα αυτά η ομάδα του Μανόλη Παπαματθαιάκη άντεξε στην πίεση και στην συνέχεια επέβαλε το ρυθμό της. Πριν συμπληρωθεί το πρώτο μισάωρο (29’), ο Μπριλάκης έβγαλε έξυπνη μπαλιά στον Μπεκατώρο, ο οποίος δεν το πολυσκέφτηκε και με ένα ευθύ βολέ μέσα από την μεγάλη περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα των αντιπάλων του για το 1-0. Στην συνέχεια, ο Ερμής πίεσε και άλλο, με αποτέλεσμα στο τελευταίο λεπτό του α’ ημιχρόνου να κάνει το 2-0 και να απλοποιήσει τα πράγματα. Στο 45’ ο Πλουσής βρέθηκε σχεδόν αμαρκάριστος μέσα στην μικρή περιοχή και με ωραίο πλασέ δεν δυσκολεύτηκε να νικήσει τον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Στην επανάληψη, ο Ερμής είχε πάρει τον «αέρα», μπαίνοντας πιο απειλητικά στο ματς. Δημιούργησε ευκαιρίες αλλά δεν μπορούσε να βρει καλή τελική προσπάθεια. Η ΑΕ Μυλοποτάμου προσπαθούσε να δημιουργήσει παιχνίδι αλλά δεν τα κατάφερνε. Σαν να μην έφτανε αυτό, ο Κατσαμάς, ο οποίος είχε μπει αλλαγή στο 62’ τραυματίστηκε στον ώμο στο 71’, με αποτέλεσμα να αφήσει την ομάδα του με 10 παίκτες, αφού είχε πραγματοποιήσει όλες τις αλλαγές. Μάλιστα, πέντε λεπτά αργότερα (76’) ο Κατσικοκέρης πέρασε τον Ζερβό, έχοντας όλη την άνεση να βγει μόνος του τετ α τετ, αλλά ο τελευταίος τον τράβηξε, με αποτέλεσμα να αντικρύσει την κόκκινη κάρτα του Βοσκάκη. Τα τελευταία λεπτά ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα, αφού η ΑΕ Μυλοποτάμου έπαιζε με 9 παίκτες και και ήταν πίσω στο σκορ με 2-0. Ο Μπεκατώρος στο 77’ μπορύσε να κάνει το 3-0 αλλά το φάουλ που εκτέλεσε απευθείας, απέκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Σανταμούρης.

Ερμής Ζωνιανών – ΑΕ Μυλοποτάμου 2-0

(29’ Μπεκατώρος, 45’ Πλουσής)

 ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Βοσκάκης, Κοκμοτός, Μίαρης.

ΕΡΜΗΣ ΖΩΝΙΑΝΩΝ (Παπαματθαιάκης): Ανδρεαδάκης, Κορτσινίδης, Ρουμπάκης (45’ Ταβλαδωράκης), Μπριλάκης, Σταθόγλου (45’ Μποχώνης), Τζανής, Σκουτέλης, Πλουσής Δ., Κατσικοκέρης, Μπέρκης (68’ Πλουσής Β.), Μπεκατώρος.

ΑΕ ΜΥΛΟΠΟΤΑΜΟΥ (Πατεμτζής): Σανταμούρης, Ζερβός, Κουδουνάκης, Γεωργαντζιάς, Ταμάμης Η., Φρατζεσκάκης (69’ Χοτζάι), Αντιασβίλι, Δροσάκης (62’ Κριτσωτάκης), Ταμάμης Ν., Ρηγάκης, Μοσχονάς (62’ Κατσαμάς Μ.).

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *