Υπερψηφίστηκαν Διοικητικός και Οικονομικός απολογισμός στην Γ.Σ. της ΕΠΣΡ

Με οριακή απαρτία πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα το απόγευμα η τακτική Γενική Συνέλευση της ΕΠΣΡ, όπου υπερψηφίστηκαν οικονομικός και διοικητικός απολογισμός του 2018, όπως και ο προϋπολογισμός του 2019.

Στην αίθουσα του ΕΒΕ, μόλις 19 από τα 34 σωματεία ήταν πιστά στο κάλεσμα του Δ.Σ. της ΕΠΣΡ, για την ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση, ενώ μετά το πέρας της ψηφοφορίας εμφανίστηκαν εκπρόσωποι της Καλύβου και του Αστέρα Περάματος. Δείγματα σαφώς όχι ενθαρρυντικά αφού 13 από τα 34 σωματεία δεν έδωσαν το παρόν στο κυρίαρχο όργανο του ποδοσφαίρου, τη Γ.Σ. της ΕΠΣΡ.

Ο Οικονομικός απολογισμός ψηφίστηκε στο απόλυτο, με 19 «ναι» ων εκπροσώπων των σωματείων-μελών της ΕΠΣΡ, ενώ τα 18 σωματεία ψήφισαν τον διοικητικό απολογισμό και μόνο ο Άρης έδωσε αρνητική ψήφο. Στη συνέχεια ακολούθησε συζήτηση των παρευρισκόμενων για ζητήματα που απασχολούν τα Ρεθυμνιώτικα σωματεία. Η διοίκηση της ΕΠΣ Ρεθύμνου, μοίρασε κομμάτια βασιλόπιτας για την έλευση του 2019, ενώ προχώρησε σε κλήρωση για 2 δωρεάν διαιτησίες, με τυχερούς τους ΑΟΝ Αστέρα (Α’ ΕΠΣΡ), Κεραυνό (Β’ ΕΠΣΡ) και το Ρέθυμνο ΠΣ.

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *