Υποχρεωτική η μάσκα, με υπεύθυνο ασφαλείας και χωρίς θεατές τα παιχνίδια του Τοπικού

Η διοίκηση της ΕΠΣΡ ανακοίνωσε μια σειρά αποφάσεων με βάση το υγειονομικό πρωτόκολλο.

Σε όλους τους αγώνες η γηπεδούχος ομάδα είναι υπεύθυνη για την απολύμανση των αποδυτηρίων ενώ στα γήπεδα θα πρέπει να υπάρχουν και τα απαραίτητα που αναφέρει το υγειονομικό πρωτόκολλο. Κάθε ομάδα θα πρέπει να ορίζει Υπεύθυνο ασφαλείας, η μάσκα σε όσους είναι στους πάγκους είναι υποχρεωτική, στα γήπεδα που δεν υπάρχει παραχωρητήριο στην ΕΠΣ Ρεθύμνου δεν θα γίνεται ορισμός αγώνων, ενώ όλοι οι αγώνες θα διεξάγονται χωρίς θεατές, είναι μερικές από την πιο σημαντικές αποφάσεις.

Για να ενημερώνεστε πάντα πρώτοι…. ακολουθήστε το Rethymnosports.gr στο Instagram LIKE στο Facebook και στο YouTube

Αναλυτικά η ανακοίνωση ΕΠΣΡ :
«Το Δ.Σ. της ΕΠΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ συνεδρίασε στις 08-09-2020 και αποφάσισε τα παρακάτω:

  1. Στους επίσημους και φιλικούς αγώνες θα ισχύουν τα εξής:

Η γηπεδούχος ομάδα είναι υπεύθυνη για την απολύμανση των αποδυτηρίων βάσει του υγειονομικού πρωτοκόλλου (απολύμανση αποδυτηρίων ,αντισηπτικά, σαπούνια, χαρτικά κλπ).

Κάθε ομάδα ξεχωριστά θα ορίζει ένα Υπεύθυνο ασφαλείας υγειονομικού πρωτοκόλλου ο οποίος και θα είναι υπεύθυνος για την καταγραφή των ονομάτων όλης της αποστολής και τη θερμομέτρησή τους. Η κατάσταση θα παραμένει στο σωματείο για (14) ημέρες για τυχόν ιχνηλάτηση και θα αποστέλλεται αντίγραφο στο e-mail της ΕΠΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ πριν την έναρξη του αγώνα, καταγράφοντας και τις ομάδες που αναμετρούνται.

Όσοι κάθονται στους πάγκους εκτός από τον Προπονητή υποχρεούνται να φορούν μάσκες.

Οι αξιωματούχοι του αγώνα υποχρεούται να δίνουν εγγράφως τα παραπάνω στοιχεία στον ιατρό του αγώνα τα οποία θα προσκομίζονται μαζί με την έκθεσή του  στην ΕΠΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ.

Όλοι οι αγώνες (επίσημοι, φιλικοί αλλά και προπονήσεις) είναι χωρίς θεατές.

Στα Δημοτικά Γήπεδα που υπάρχουν παραχωρητήρια από τους Δήμους, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΥΠΕΥΘΥΝΗ για τους επίσημους και φιλικούς αγώνες είναι ΜΟΝΟ η ΕΠΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ. Για τα γήπεδα που δεν υπάρχει παραχωρητήριο στην ΕΠΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ δεν θα γίνεται ορισμός αγώνων.

Η ΕΠΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ εξασφάλισε μέσω χορηγίας, αθλητικό υλικό (μπάλες) αλλά και θερμόμετρα τα οποία θα διανεμηθούν στα σωματεία από τα γραφεία της ΕΠΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ τις επόμενες ημέρες μετά από τηλεφωνική συνεννόηση με της γραμματεία.  Οι συγκεκριμένες μπάλες θα είναι η «μπάλα του πρωταθλήματος» για όλες τις ομάδες και για όλους τους επίσημους αγώνες καθώς και των Υποδομών της Κ16

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *