20 Απριλίου 2024

Φιλική τριάρα της Επισκοπής στον Τάλω Μελιδονίου

Με νίκη 3-0 ξεκίνησε τις φιλικές αναμετρήσεις της η Επισκοπή αντιμετωπίζοντας σήμερα το απόγευμα τον Τάλω Μελιδονίου στο ΔΑΚ Γάλλου «Παύλος Ι. Βαρδινογιάννης».

Ήταν μια πολύ καλή ευκαιρία για ξεμούδιασμα για τους «κυανόλευκους» αλλά και να σπάσει η μονοτονία των καθημερινών προπονήσεων, στις οποίες έχουν επιδοθεί αυτές τις 3 εβδομάδες, υπό τις οδηγίες του Γιάσμινκο Βέλιτς.

«Σεφτέ» πάντως στα γκολ έκανε ο Πέδρο Μάτος και τον ακολούθησε με δύο τέρματα ο Φάμπιο Μαρτίνς. Στο ματς είδαμε δύο ενδεκάδες ανά ημίχρονο με τον χρόνο να μοιράζεται σε όλους τους ποδοσφαιριστές με εξαίρεση τον Μπελεβώνη που αγωνίστηκε σε όλον τον αγώνα.

Το ματς:

Στο 18’ το πλάγιο “ψαλίδι” του Τσιριγώτη πέρασε λίγο πάνω από τα δοκάρια.

Στο 20’ από το επικίνδυνο κόψιμο του Μάτος, ο Τσιριγώτης δεν θα προλάβει από το 1μ. να στείλει τη μπάλα με προβολή στα δίχτυα.

Στο 24’ ο Μάτος από το ύψος της μεγάλης περιοχής εκμεταλλεύτηκε ένα λάθος στην άμυνα και σαν πέναλτι με καταπληκτικό φάλτσο έστειλε τη μπάλα στο «Γ» της εστίας του Βογιατζιδάκη.

Στο 43’ ο Σουμπασάκης κινήθηκε παράλληλα στην μεγάλη περιοχή αλλά το συρτό σουτ που επιχείρησε αναχαιτίστηκε σταθερά από τον Βογιατζιδάκη.

Τέρμα στην επανάληψη για την ομάδα μας! Στο 49’ ο Νάνι κινήθηκε παράλληλα μέσα στην περιοχή, έβγαλε μια έξυπνη σέντρα και ο Φάμπιο Μαρτίνς με κεφαλιά «ψαράκι» έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Στο 58’ ο Φάμπιο έπιασε ένα εντυπωσιακό σουτ ωστόσο, εντυπωσιακά αντέδρασε και ο Βογιατζιδάκης που έδιωξε σε κόρνερ.

Στο 76’ από την όμορφη προσπάθεια του Ηλία Καραγιάννη, ο Φάμπιο έγινε αποδέκτης της μπάλας και με ένα άπιαστο σουτ έστειλε τη μπάλα στο «Γ» της εστίας του Κανακάκη.

Στο 80’ σε διαδοχικά σουτ του Μεληκιώτη, ο Κανακάκης αντέδρασε εξαιρετικά ενώ στο δεύτερο η μπάλα πέρασε άουτ.

Στο 82’ όμορφη ενέργεια του Μεληκιώτη και σουτ στην κίνηση, όμως ο Κανακάκης απέκρουσε σωτήρια σε κόρνερ.

ΕΠΙΣΚΟΠΗ (Γιάσμινκο Βέλιτς): Καλογεράκης (43’ Βουτσελάς, 71’ Μανιαδάκης), Ανδρικόπουλος (46’ Καραγιάννης), Γιαννούτσος (46’ Ανδρέου), Χρουσιέλ (46’ Γκάϊαο), Παναγιωτίδης (46’ Λίμα), Πολυχρόνης (46’ Τζάλο), Λούκας (46’ Μαρτίνς), Σουμπασάκης (46’ Τσόφλιος), Μπελεβώνης, Τσιριγώτης (46’ Μεληκιώτης), Μάτος (46’ Νάνι).

ΤΑΛΩΣ ΜΕΛΙΔΟΝΙΟΥ (Λυκούργος Τζαγκαράκης): Βογιατζιδάκης (75’ Κανακάκης), Μαρής, Σταρράς Ν., Κλειδής (84’ Σταρράς Μ.) , Λαγουδάκης, Βασσάκης, Θοδωράκης Χαριτάκης (78’ Πρέκατσι), Σπανουδάκης, Κουγιουμουτζής (86’ Κουκλάκης), Σωπασής Ευαγγ.

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *