16 Σεπτεμβρίου 2024

Φιτσανάκης: «Η 3η θέση η επιβράβευση δουλειάς πολλών ετών…»

Δεν θα μπορούσε παρά να είναι ικανοποιημένος ο Κώστας Φιτσανάκης από την σπουδαία επιτυχία του ΝΟ Ρεθύμνου, κατακτώντας την ιδιαίτερα τιμητική 3η θέση στο πρωτάθλημα της Α1 Εθνικής κατηγορίας πόλο Γυναικών.

Ο έμπειρος τεχνικός στις δηλώσεις του, αρχικά μίλησε για τα δύο παιχνίδια του περασμένου Σαββατοκύριακου, όπου χρησιμοποίησε πολλές παίκτριες από την ομάδα Νεανίδων τόσο απέναντι στο ΝΟΒΑ, όσο και με αντίπαλο το ΝΟ Βουλιαγμένης. «Το παιχνίδι στο Βόλο ήταν σχετικά εύκολο για την ομάδας μας. Στηριχτήκαμε στις Νεανίδες, οι οποίες έδειξαν πολύ καλό πρόσωπο και τους αξίζει ένα μπράβο. Το ματς με την Βουλιαγμένη ήταν τελείως διαφορετικό, αλλά επίσης δώσαμε παραπάνω από το μισό παιχνίδι σε χρόνο συμμετοχής στις Νεανίδες. Προσπάθησαν πολύ, αλλά ο βαθμός δυσκολίας ήταν πολύ υψηλότερος. Επίσης, είδαμε και σε τι βαθμό ετοιμότητας βρίσκονται οι πιο έμπειρες αθλήτριες της ομάδας».

Για την 3η θέση και τα πλέι οφ, ο Κώστας Φιτσανάκης σχολίασε, «Το γεγονός πως η ομάδα τερμάτισε στην 3η θέση της κανονικής διάρκειας, αποτελεί ξεχωριστή στιγμή για το σύλλογο. Είναι η επιβράβευση των κόπων πολλών ετών και όχι μόνο της φετινής χρονιάς. Πιστοί στη φιλοσοφία μας «κάθε χρόνο και καλύτερα», αξίζει ένα μπράβο όχι μόνο στις κοπέλες που κατέκτησαν φέτος την 3η θέση, αλλά και στις αθλήτριες που αγωνίστηκαν στην ομάδα τα προηγούμενα χρόνια. Αυτός ο συνδυασμός ανέβασε επίπεδο τον ΝΟΡ και φτάσαμε στο να πανηγυρίσουμε την είσοδο στα πλέι οφ και μάλιστα για 1η φορά στην ιστορία μας.

Από δω και στο εξής επικεντρωνόμαστε στα πλέ οφ, τα οποία αρχίζουν σε 6 εβδομάδες. Σίγουρα είναι πολύ μεγάλο το διάστημα για να συντηρήσουμε την ομάδα σε αγωνιστικό ρυθμό. Θα προσπαθήσουμε, όμως, να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε σε αυτό το διάστημα. Τα πλέι οφ είναι ένα μίνι πρωτάθλημα, το οποίο θέλουμε να χαρούμε. Συμμετέχουμε για 1η φορά στην ιστορία μας και δεν έχουμε άγχος. Έχουμε, όμως, θέληση να δείξουμε για ποιο λόγο βρισκόμαστε στις 4 καλύτερες ομάδες της Ελλάδας».

Γιώργος Σταράς

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *