8 Σεπτεμβρίου 2024

Φιτσανάκης: «Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο»

Την υπόσχεση πως η ομάδα του θα δώσει τον καλύτερο εαυτό της στον αυριανό «τελικό» με την Γλυφάδα, δίνει ο Κώστας Φιτσανάκης, τονίζοντας πως η είσοδος στα πλέι οφ δεν αποτελεί αυτοσκοπό.
Από την στιγμή που δίνεται η ευκαιρία στην ομάδα, θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια να την αρπάξει, έστω και αν η προετοιμασία της ομάδας δεν είναι η καλύτερη δυνατή. «Μπροστά μας έχουμε ένα παιχνίδι το οποίο θα κρίνει την τελική βαθμολογική μας συγκομιδή. Δεν μας αγχώνει γιατί δεν ήταν ποτέ αυτοσκοπός η είσοδος στα πλέι οφ και στην 4άδα. Ο μόνος λόγος που θα μπούμε και θέλουμε να κερδίσουμε είναι γιατί αυτή είναι η συμπεριφορά της ομάδας σε κάθε εντός έδρας παιχνίδι», δηλώνει αρχικά ο Κώστας Φιτσανάκης, για να συμπληρώσει.
«Το αρνητικό είναι πως δεν έχουμε προετοιμαστεί ουσιαστικά γι’ αυτό το παιχνίδι λόγω διαφόρων υποχρεώσεων και δη στα τμήματα υποδομής. Έχουμε να βρεθούμε και να κάνουμε προπόνηση με τα κορίτσια από το παιχνίδι της προηγούμενης αγωνιστικής, δηλαδή σχεδόν ένα μήνα πριν.
Σαφώς και θα προσπαθήσουμε να το ξεπεράσουμε. Είναι ένα ματς και θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Κάθε αποτέλεσμα είναι δεκτό και η χρονιά πετυχημένη».

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *