Φιτσανάκης: «Μίλησε η ποιότητα κάποιων παικτριών μας»

Ικανοποιημένος από τη νίκη, αλλά όχι και από την εμφάνιση της ομάδας του, ήταν ο Κώστας Φιτσανάκης μετά από το τέλος του χθεσινού αγώνα με το ΚΟΠΙ.
Ο ΝΟΡ πέτυχε την πρώτη του νίκη, με τον έμπειρο τεχνικό να στέκεται στην ποιότητα κάποιων παικτριών του, που έγειραν την πλάστιγγα υπέρ της ομάδας του για να έρθει η πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα. «Σαν αποτέλεσμα, η νίκη ήταν αυτό που χρειαζόμασταν και τελικά την κατακτήσαμε, έστω και δύσκολα. Ουσιαστικά μίλησε η ποιότητα κάποιων παικτριών. Βέβαια, είχαμε μία σχετική πρόοδο σε κάποια πράγματα και σε σχέση με το παιχνίδι του Σαββάτου, αλλά και πάλι παρουσιάσαμε κάποια κενά διαστήματα, στα οποία η απόδοσή μας δεν ήταν καλή. Αυτό το γεγονός δεν μας επέτρεψε να ξεφύγουμε στο σκορ.
Γενικότερα, είμαστε ακόμα πίσω όσο αφορά την ομαδική προσπάθεια. Πρέπει να ανεβάσουμε την απόδοσή μας σε αυτό το κομμάτι και δη στην ομαδική λειτουργία της επίθεσης και της άμυνας. Από την άλλη, βλέπω να γίνεται αυτό που ξέρουμε και καταλαβαίνουμε. Παιχνίδι με παιχνίδι η ομάδα βελτιώνεται. Ευελπιστούμε πως στα επόμενα παιχνίδια θα γινόμαστε και λίγο καλύτεροι και λίγο καλύτεροι και έτσι θα είμαστε μέσα στους στόχους μας».

Γιώργος Σταράς

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *