20 Απριλίου 2024

Φλερτάρει και πάλι με το μετάλλιο η «Μύριο»!

Η εκπληκτική παρουσία της Ελληνικής υδατοσφαίρισης συνεχίζεται και σε επίπεδο Νέων Γυναικών, με την Ρεθυμνιώτισσα Μαρία Μυριοκεφαλιτάκη να δείχνει ασταμάτητη το φετινό καλοκαίρι.

Μετά από την κατάκτηση της 4ης θέσης στο Πανευρωπαϊκό Νεανίδων στο Βελιγράδι, η αθλήτρια του ΝΟΡ εκπροσωπεί και πάλι το Ρέθυμνο στο 12ο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Νέων Γυναικών που διεξάγεται αυτές τις ημέρες στον Βόλο. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά, ολοκληρώνοντας τις υποχρεώσεις του το βράδυ της Τρίτης για τον Β’ όμιλο με 3 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια. Στις 20.00 το βράδυ τη Πέμπτης είναι προγραμματισμένος ο 4ος προημιτελικός όπου η Εθνική μας ομάδα θα αντιμετωπίσει το νικητή του σημερινού νοκ άουτ αγώνα Σερβία – ΗΠΑ, για την είσοδο της στα ημιτελικά.

Για να φτάσει ως εδώ η Εθνική μας ομάδα, κέρδισε κατά σειρά τις Αυστραλία (12-6), Νότια Αφρική (21-5) και Κίνα (18-6). Σε αυτά τα τρία παιχνίδια η «Μύριο» κατάφερε να πετύχει 4 γκολ, 3 φορές σκόραρε στο παιχνίδι με τη Νότια Αφρική, ενώ ένα γκολ πρόσθεσε στη νίκη της Εθνικής μας επί της Κίνας.

 

Η ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ Β’ ΟΜΙΛΟΥ

  1. Ελλάδα 6 3-0-0    51 – 17
  2. Αυστραλία 4 2-0-1    26 – 24
  3. Κίνα 2 1-0-2 31 – 32
  4. Νότια Αφρική 0 0-0-3    26 – 50

 

ΟΙ 4 ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΤΩΝ ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΩΝ ΚΑΙ ΟΙ 8 ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ

Στα προημιτελικά του 12ου Παγκόσμιου πρωταθλήματος πόλο Νέων Γυναικών, εκτός της Εθνικής μας ομάδας βρίσκονται ήδη οι Ολλανδία (Α’ Όμιλος), Ιταλία (Γ’ Όμιλος) και Ισπανία (Δ’ Όμιλος) που κατέκτησαν την 1η θέση στους ομίλους τους. Σήμερα είναι προγραμματισμένοι να διεξαχθούν 4 νοκ άουτ αγώνες, από όπου θα προκύψουν οι άλλες 4 ομάδες των προημιτελικών. Οι ομάδες που μονομαχούν για μια θέση στην οκτάδα ήταν Ρωσία – Κίνα, Ουγγαρία – Αυστραλία, Καναδάς – Νέα Ζηλανδία και Σερβία – ΗΠΑ. Τέλος, για τις θέσεις 13-16 μονομαχούν οι Ιαπωνία – Νότια Αφρική και Σλοβακία – Κροατία.

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *