18 Απριλίου 2024

Φύλακας-άγγελος και τη νέα σεζόν ο Μάνος Καλογεράκης

Κάτοικος Ρεθύμνου και ο βασικός τερματοφύλακας της Επισκοπής θα είναι και τη νέα χρονιά ο Μανώλης Καλογεράκης, ο οποίος ανανέωσε και επίσημα την συνεργασία του με την Ρεθυμνιώτικη ομάδα.

Ο Χανιώτης πορτιέρε θα συνεχίσει για 3η σερί σεζόν στην Επισκοπή σε αυτή την 2η θητεία του σε αυτήν (είχε προηγηθεί η σεζόν 2013-14 στην Β’ Εθνική).

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ Επισκοπής για την παραμονή του Μάνου Καλογεράκη αναφέρει, «Η ΠΑΕ Επισκοπής ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας για έναν χρόνο με τον ποδοσφαιριστή Μανώλη Καλογεράκη. Ο 30χρονος τερματοφύλακας (έχει γεννηθεί στα Χανιά στις 12 Μαρτίου 1992), έχει ύψος 1.85μ. παραμένει στον σύλλογό μας μετά την επιτυχημένη περσινή σεζόν.

Ο Μανώλης Καλογεράκης επεκτείνει την παραμονή του στο Ρέθυμνο και την Επισκοπή μας σ’ αυτή τη δεύτερη θητεία του μετά τη σεζόν 2013-14 (Β’ Εθνική) και αυτές των 2020-21 (Football League) και 2021-22 (Super League2).

Με την Επισκοπή μας πέρυσι ήταν από τους πρωταγωνιστές σημειώνοντας 28 συμμετοχές.

Ο σύλλογός μας, τού εύχεται καλή σεζόν με πολλές ομαδικές και ατομικές επιτυχίες».

 

Μ. Καλογεράκης: «Ίδιες φιλοδοξίες, σχέσεις ανθρώπινες»

Την 4η του ποδοσφαιρική σεζόν ετοιμάζεται να ζήσει λοιπόν ο Μάνος Καλογεράκης στην Επισκοπή. Ο τρόπος με τον οποίο επικοινωνεί με τη διοίκηση της ομάδας είναι ο πλέον αυθόρμητος απέναντι σε αυθόρμητους ανθρώπους όπως ο ίδιος τονίζει. Ξέχωρα από την καταπληκτική χρονιά που έκανε πέρυσι, φροντίζει να “επενδύει” πάνω στις ανθρώπινες σχέσεις που είναι και το πιο βασικό για εκείνον σε μια συνεργασία…

Αναλυτικά οι δηλώσεις του: «Νιώθω πολύ χαρούμενος που ανανέωσα με την Επισκοπή. Σημαντικός παράγοντας να γίνει αυτό είναι οι φιλοδοξίες μου οι οποίες συμβαδίζουν με αυτές του συλλόγου αλλά και οι ανθρώπινες σχέσεις που έχουμε αποκτήσει με τα στελέχη του.

Ελπίζω σε μια ακόμη καλύτερη χρονιά φέτος. Είμαστε πιο έμπειροι πια αλλά και οι προοπτικές φαίνεται πως είναι διαφορετικές».

 

Το βιογραφικό του Μάνου Καλογεράκη

Θέση: Τερματοφύλακας

Ημ. Γέννησης: 12 Μαρτίου 1992

Τόπος Γέννησης: Χανιά

Ύψος: 1.85μ

Εθνικότητα: Ελληνική

Πόδι: Δεξής

Προηγούμενες ομάδες: Ίκαρος Μουρνιών, ΑΟ Χανιά, Δόξα Δράμας, Επισκοπή, Άρης Θεσ., Πανιώνιος, ΠΑΟ Κρουσσώνας, Απόλλων Πόντου, Εργοτέλης.

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *