“Χάλκινες” στην Ευρώπη οι Κυριακάκη – Καραγιάννη

Η Εθνική μας ομάδα υδατοσφαίρισης των Κορασίδων (Κ15) ανέβηκε στο τρίτο υψηλότερο σκαλί του βάθρου στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κορασίδων, που διεξήχθη στο Κίρισι της Ρωσίας, επικρατώντας, μετά από εντυπωσιακή εμφάνιση στον μικρό τελικό, της Ολλανδίας 12-7.
Οι Ρεθυμνιώτισσες αθλήτριες του ΝΟΡ, Μαρία Καραγιάννη και Κάτια Κυριακάκη φόρεσαν το χάλκινο μετάλλιο στο στήθος, έπειτα από ένα εξαιρετικό τουρνουά, που τις κατατάσσει στις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης.
Σήμερα πραγματοποιήθηκε ο Μικρός Τελικός, όπου οι Ελληνίδες δεν είχαν πρόβλημα να κάμψουν την αντίσταση των Ολλανδών παικτριών. “Οδηγός” για την επικράτηση με 12-8 ήταν το εξαιρετικό β’ οκτάλεπτο, όπου έκαναν την ανατροπή και προηγήθηκαν με 5-3, χάρη στο επιμέρους 4-1.
Στον μεγάλο τελικό, η Ισπανία αναδείχθηκε πρωταθλήτρια στη διαδικασία των πέναλτι της οικοδέσποινας Ρωσίας με 14-13 (10-10 κ.δ.).

Για να ενημερώνεστε πάντα πρώτοι…. ακολουθήστε το Rethymnosports.gr στο Facebook στο Instagram και στο YouTube

ΕΛΛΑΔΑ – ΟΛΛΑΝΔΙΑ   12-7
Τα οκτάλεπτα: 1-2 , 4-1 , 3-2 , 4-2
Ελλάδα (Τάσος Παπαναστασίου): Καραγιάννη, Σάντα 2, Καλογεροπούλου, Σιούτη 2, Τσιμάρα 1, Χαλδαίου 2, Τορνάρου 3, Κυριακάκη, Ανδρεάδη, Τριχά 3, Λασκαρίδου, Κάσσαρη, Μήτσου.
Ολλανδία: Μπάκερ, Ντε Βρις 3, Ντεν Ούντεν, Μουλχάιζεν 2, Ρέκεβις 1, Βαν Ντε Γκέιν, Βαν Βιγκέρντεν, Σλοτ, Βαν Κλινκ, Βόρντοου 1, Ρόιεν, Κράιμπεκ, Πίτκα.

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *