Χάλκινο μετάλλιο στο Ταλίν ο Ν. Καραβάνος!

Καλές εμφανίσεις πραγματοποίησε ο Ρεθεμνιώτης παλαιστής Νικόλαος Καραβάνος του Αθλητικού Παλαιστικού Ομίλου Ρεθύμνου σε ένα από τα μεγαλύτερα αναπτυξιακά τουρνουά που διεξάγονται στην Ευρώπη.

Στο Ταλίν όπεν ο παλαιστής του ΑΠΟΡ είχε την ευκαιρία να πάρει πολύτιμες παραστάσεις από ένα σημαντικό τουρνουά και ταυτόχρονα να διαπιστώσει σε τι κατάσταση βρίσκεται ενόψη του Πανελληνίου Πρωταθλήματος U17 τον Απρίλιο και U15 τον Μάϊο. Ο Νίκος  Καραβάνος αγωνίσθηκε την ημέρα της Εθνική μας επετείου και κατέκτησε την 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο ανάμεσα στους 5 αθλητές της κατηγορίας του ενώ την επόμενη ημέρα αγωνίσθηκε στο στυλ της Ελληνορωμαϊκής και κατέκτησε την  6η θέση ανάμεσα στους 15 αθλητές της κατηγορίας.

Το ΤΑΛΙΝ ΟΠΕΝ είναι το μεγαλύτερο τουρνουά νέων της Ευρώπης με συμμετοχές άνω των 1700 παλαιστών ηλικίας από 9-19 ετών ενώ έλαβαν μέρος  24 χώρες με ομάδες από συλλόγους της Αμερικής και της Ευρώπης συμπεριλαμβανομένης και της πληττόμενης Ουκρανίας. Οι Ρώσσοι παλαιστές και οι παλαιστές της Λευκορωσσίας αποκλείσθηκαν λόγω των εχθροπραξιών. Το σύστημα αγώνων ήταν το nordic και μετάλλια έπαιρναν οι έξι πρώτοι αθλητές ανά κατηγορία. Από την Ελλάδα συμμετείχαν 8 παλαιστές και 3 αθλήτριες της πάλης. Τους αθλητές πλαισίωσαν οι προπονητές Δημήτρης Ψωμάς και Μανώλης Καραβάνος για τους νέους παλαιστές και Μόισεν Παριγέϊ  για τη γυναικεία ομάδα ενώ συνοδοί της αποστολής ήταν ο Παναγιώτης Βαβίλης και ο Δρ Ιωάννης Μπάρμπας μέλος ΔΣ της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πάλης.

 

Επόμενος αγωνιστικός στόχος για τους αθλητές του ΑΠΟΡ είναι το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα U17 στα Πορρόϊα Σερρών 2-4 Απριλίου. Ο Νίκος Καραβάνος και η Ιωάννα Μακρυδάκη θα αναχωρήσουν για τις Σέρρες το ερχόμενο Σάββατο για να αγωνισθούν την επόμενη ημέρα στο στυλ της ελευθέρας πάλης και γυναικείας πάλης αντίστοιχα. Ο προπονητής του ΑΠΟΡ Μανώλης Καραβάνος είναι αρκετά ικανοποιημένος τόσο από τις επιδόσεις του γιου του Νίκου  στο ΤΑΛΙΝ ΟΠΕΝ αλλά και για την κατάσταση των αθλητών και βλέπει διακρίσεις παρά το νεαρό της ηλικίας των αθλητών για το ερχόμενο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα U17.

Για να ενημερώνεστε πάντα πρώτοι…. ακολουθήστε το Rethymnosports.gr στο Instagram κάντε LIKE στο Facebook και εγγραφή στο YouTube

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *