18 Απριλίου 2024

Χνάρης: «Έμφαση σε Ενωσιακό γήπεδο, Υποδομές, Μικτές και στην ασφάλεια όλων!

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ρεθύμνου Τίτος Χνάρης σε δηλώσεις τους αναφέρθηκε στους στόχους της ανανεωμένης διοίκησης της τοπικής ένωσης, ενώ προανήγγειλε και έκτακτη Γενική Συνέλευση άμεσα με όλους τους εμπλεκόμενους στο Ρεθυμνιωτικο ποδόσφαιρο να καλούνται να θέσουμε επί τάπητος όλα τα σημαντικά ζητήματα που απασχολούν το άθλημα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο πρόεδρος της ΕΠΣΡ:
 «Εν μέσω της ιδιαίτερης εποχής που ζούμε η Ε.Π.Σ. Ρεθύμνου μπήκε σε μια νέα τετραετία, όπου είμαστε πεπεισμένοι πως θα βάλουμε τις βάσεις για ένα καλύτερο αύριο του αγαπημένου ποδοσφαίρου μας. Τόσο εγώ, όσο και οι συνεργάτες μου θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλα τα σωματεία, που είχαν δικαίωμα ή όχι συμμετοχής στις Αρχαιρεσίες βάσει του αθλητικού νόμου. Ήταν μια ειδική, δύσκολη και ιδιαίτερη διαδικασία τόσο για εμάς όσο και για τα σωματεία.
Η αγάπη και η διάθεση για προσφορά στο ποδόσφαιρο, όλων των μελών – παλιών και νέων – στο Δ.Σ. μα και στις Επιτροπές της Ένωσης μας, είναι δεδομένη και όλοι μαζί θα καταβάλλουμε το 100% για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, γνωρίζοντας τις δύσκολες συνθήκες που υπάρχουν για όλους μας. Η νέα διοίκηση της Ε.Π.Σ. Ρεθύμνου θα δώσει έμφαση στο Ενωσιακό γήπεδο, στα πρωταθλήματα, στις Υποδομές, στις Μικτές ομάδες, μα και στην ασφάλεια των γηπέδων και όλων των συμμετεχόντων. Η απόκτηση Ενωσιακού γηπέδου για ολόκληρο το νομό μας αποτελεί το μεγάλο όραμα και στόχο αυτής της τετραετίας και για τον λόγο αυτό συστάθηκε ξεχωριστή επιτροπή για να τρέξει όλες τις διαδικασίες.

Παράλληλα, η διοίκηση της Ε.Π.Σ. Ρεθύμνου θα συνεχίσει να είναι στο πλευρό όλων των σωματείων-μελών της, βοηθώντας από την πλευρά της για τον εκσυγχρονισμό τους, μα έχοντας και αγαστή συνεργασία, με απώτερο σκοπό την βελτίωση και ανάπτυξη του ποδοσφαίρου μας. Σε αυτό το πλαίσιο, θα επαναλάβω για ακόμη μια φορά πως σαν διοίκηση της Ε.Π.Σ.Ρ., είμαστε ανοικτοί να συζητήσουμε κάθε υλοποιήσιμη πρόταση των σωματείων προς αυτή την κατεύθυνση. Εξάλλου στο αμέσως επόμενο διάστημα προγραμματίζουμε και πάλι τη διενέργεια μιας ΕΚΤΑΚΤΗΣ Γενικής Συνέλευσης, όπως είχαμε κάνει και πέρυσι στο Ατσιπόπουλο, όπου όλοι μας θα θέσουμε επί τάπητος όλα τα σημαντικά ζητήματα που μας απασχολούν, για να βελτιώσουμε την εικόνα του ποδοσφαίρου μας».

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *