20 Απριλίου 2024

Χνάρης και Ντόρμπαρη-Δεσποτοπούλου στην έκτακτη ΓΣ της ΕΠΟ

Ο πρόεδρος Τίτος Χνάρης και η Ταμίας Κατερίνα Ντόρμπαρη-Δεσποτοπούλου εκπροσώπησαν την ΕΠΣ Ρεθύμνου στην έκτακτη Γενική Συνέλευση που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή σε αίθουσα του ξενοδοχείου «Divani Caravel» στην Αθήνα.

Τα δύο διοικητικά στελέχη της ΕΠΣΡ έκαναν επαφές με κορυφαία στελέχη της ΕΠΟ, μεταξύ των οποίων και με τον Διευθύνοντας σύμβουλο της Ομοσπονδίας Ιάκωβο Φιλιππούση, όπου αντάλλαξαν απόψεις για την κατάσταση του ποδοσφαίρου αλλά και της Ένωσης στο Ρέθυμνο.

Η σχετική ενημέρωση της ΕΠΣΡ αναφέρει:

«Στις διεργασίες της έκτακτης Γενικής Συνέλευσης της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας όπου διεξάγεται την Παρασκευή 18-3-2022, συμμετείχαν δύο μέλη του Δ.Σ. της ΕΠΣ Ρεθύμνου ο πρέοδρος ΔΣ ΕΠΣΡ κ. Χνάρης Τίτος και η Ταμίας ΔΣ ΕΠΣΡ κα Ντόρμπαρη-Δεσποτοπούλου Αικατερίνη Αικατερίνη, εκπροσώπησαν την ΕΠΣ Ρεθύμνου στην έκτακτη Γενική Συνέλευση των Ενώσεων-Μελών της ΕΠΟ που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο «Divani Caravel» στην πρωτεύουσα, με θέματα:

* Επικύρωση ορισθέντων μελών του Διαιτητικού Δικαστηρίου Ποδοσφαίρου, ήτοι 2 τακτικών μελών και 1 αναπληρωματικού μέλους (άρθρο 62 Καταστατικού).

* Επικύρωση εκλεγέντων μελών της Επιτροπής Ελέγχου, Διακυβέρνησης και Συμμόρφωσης (άρθρο 52 Καταστατικού)».

  • EPSR_GS_EPO_Xnaris_Ntormpari_Tzortzoglou_Koutentakis_Papageorgiou
  • EPSR_GS_EPO_Xnaris_Ntormpari_Filippousis
  • EPSR_GS_EPO_Xnaris_Ntormpari

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *