8 Σεπτεμβρίου 2024

Χωρίζουν ΡΕΑ και Κυριακόπουλος

Ανακοινωση:
«Η Ρεθυμνιακή Ένωση Αθλητών ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Νίκο Κυριακόπουλο, ο οποίος αποχώρησε για προσωπικούς λόγους.
Ο Νίκος Κυριακόπουλος βρισκόταν από την πρώτη μέρα της ομάδας μας εκεί, παρών στα εύκολα και κυρίως στα δύσκολα, δημιουργώντας μαζί μία όμορφη «παΡΕΑ» που πέτυχε πολλά στη σύντομη ιστορία της. Μία οικογένεια που «τρέλανε» το πανελλήνιο, με το Ρέθυμνο να πανηγυρίζει μέχρι και την 3η θέση στην Ελλάδα στο ποδόσφαιρο Γυναικών.
Σωστός επαγγελματίες και πάνω απ’ όλα με όρεξη και αγάπη για τη δουλειά του, καταφέρνοντας να αναδείξει την ομάδα και το ποδόσφαιρο Γυναικών γενικότερα στον τόπο μας. Αναμφίβολα, το έργο του είναι τεράστιο και σημαντικό, αφήνοντας μία σπουδαία ποδοσφαιρική κληρονομιά στην ομάδα μας.
Νίκο σε ευχαριστούμε από καρδιάς για όσα έδωσες σε αυτήν την οικογένεια και σου ευχόμαστε ό,τι καλύτερο στη συνέχεια της καριέρα σας.»

Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ
«Με βαθιά συναισθήματα ανακοινώνω την παραίτησή μου από τον ρόλο του προπονητή της ομάδας μας για προσωπικούς λόγους, μετά από τρία εκπληκτικά χρόνια. Ήταν τιμή μου η συνεργασία με όλους και όλες ανεξαιρέτως, παίκτριες, προπονητές και διοίκηση, από την αρχή μέχρι και σήμερα. Ευχαριστώ για όλες τις στιγμές, χαρούμενες και μη που ήμασταν παΡΕΑ! Ίσως μαζί σας να εξελίχθηκα προπονητικά αλλά σίγουρα έγινα καλύτερος άνθρωπος. Ευχαριστώ όλους όσοι στήριξαν αυτήν την απίστευτη πορεία. Είμαι βέβαιος ότι η ΡΕΑ έχει δυνατούς ανθρώπους που την απαρτίζουν σε όλα τα επίπεδα και θα συνεχίσει να λάμπει στο ποδόσφαιρο γυναικών για πολλά πολλά χρόνια.

Με εκτίμηση,

Νίκος Κυριακόπουλος».

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *