8 Σεπτεμβρίου 2024

Χωρίς Μεχντί, Ντόε η Επισκοπή…

Με δύο απουσίες θα παραταχθεί στο σημερινό παιχνίδι η Επισκοπή, αφού το τεχνικό επιτελείο δεν υπολογίζει στον τραυματία Μεχντί (ενοχλήσεις στον προσαγωγό) και στον ανέτοιμο Ντόε, ενώ αμφοτέρων τα δελτία δεν έχουν εκδοθεί.
Στην μη ετοιμότητα της ομάδας του στάθηκε ο Ράικο Γιάνγιανιν στις δηλώσεις του, για το σημερινό ματς, στο οποίο θα τεστάρει τις δυνάμεις της απέναντι σε μια καλή ομάδα της ίδιας κατηγορίας. «Πράγματι ξεκινούν τα επίσημα παιγνίδια αλλά δε νομίζω ότι στη δεδομένη χρονική στιγμή κρίνονται και τόσο σπουδαία για μας από πλευράς αποτελεσμάτων. Σίγουρα όμως, όταν αγωνίζεσαι, δεν θέλεις να χάσεις. Η αλήθεια είναι πάντως ότι δεν υπάρχουν πολλές αλλαγές σε μας. Μερικά παιδιά δεν είναι έτοιμα ακόμα. Βλέπετε, έχουμε μόλις έναν μήνα προπόνησης. Για μας είναι ακόμα ευκαιρία να τεστάρουμε τις δυνάμεις μας γιατί παίζουμε με μία ομάδα που είναι στην ίδια κατηγορία.
Είδαμε τον αντίπαλο ο οποίος είναι πολύ δυνατός. Ο Ερμής έχει το πλεονέκτημα γιατί έχει ξεκινήσει την προετοιμασία πιο νωρίς κι ίσως είναι πιο έτοιμος. Δύο ματς είναι θα δούμε… γιατί υπάρχει και η ρεβάνς».

Γιώργος Σταράς

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *