19 Απριλίου 2024

Χωρίς προβλήματα ενόψει Παναθηναϊκού

Με την ψυχολογία στα ύψη αλλά ταυτόχρονα «προσγειωμένοι» συνεχίζουν την προετοιμασία τους οι παίκτες του Ρέθυμνο Aegean ενόψει της 18ης αγωνιστικής της Basket League με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό.
Η Ρεθυμνιώτικη ομάδα προέρχεται από δύο νικηφόρα αποτελέσματα με Κόροιβο Αμαλιάδας και Πανιώνιο και ψάχνει δύο καλές εμφανίσεις απέναντι στους δύο «αιωνίους», Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό. Πρώτος στην σειρά είναι ο Παναθηναϊκός τον οποίο θα αντιμετωπίσει την Κυριακή 1 Μαρτίου (16:30) και άπαντες γνωρίζουν πως το συγκεκριμένο παιχνίδι κάθε άλλο παρά εύκολο είναι. Το θετικό, όμως, για τον Θανάση Σκουρτόπουλο είναι ότι έχει στην διάθεση του όλους τους παίκτες του στις προπονήσεις, με αποτέλεσμα να καταστρώνει ήρεμος τα σχέδια του ενόψει του περσινού πρωταθλητή και κυπελλούχου Ελλάδας.
Μετά από αυτές τις δύο απανωτές δύσκολες αγωνιστικές απέναντι στους «αιωνίους», οι «κυανόλευκοι» έχουν να αντιμετωπίσουν Πανελευσινιακό, Απόλλων Πάτρας και Νέα Κηφισιά, με τα αποτελέσματα αυτών των αναμετρήσεων να κρίνουν εν πολλοίς το μέλλον της Ρεθυμνιώτικης ομάδας για την είσοδο της στα πλέι οφ.

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *