Χωρίς τους ξένους η Επισκοπή στο «Ελ πάσο»

Με σημαντικές απουσίες θα παραταχθεί η Επισκοπή την Κυριακή στο «Γρηγόρης Λαμπράκης» της Καλλιθέας για το πρώτο επίσημο παιχνίδι της για την 3η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Για να ενημερώνεστε πάντα πρώτοι…. ακολουθήστε το Rethymnosports.gr στο Instagram κάντε LIKE στο Facebook και εγγραφή στο YouTube

Από το παιχνίδι του «Ελ πάσο» θα απουσιάσον σίγουρα οι 5 ξένοι που έχει στο ρόστερ της. Πιο συγκεκριμένα θα απουσιάσουν λόγω προβλήματος στην βίζα τους, ο κεντρικός αμυντικός Ματέους Σοάρες Μπαρμπόσα, ο αμυντικός μέσος Ντιόγκο Τριντάντε, ο επιτελικός μέσος Ματσιέλ Ντεμέτριους και ο σέντερ φορ Ενρίκε Ντα Σίλβα Νταρζίσιο. Επιπλέον, εκτός πλάνων έχει τεθεί και ο Λούκας Γκουέντες που είναι ανέτοιμος, αφού ενσωματώθηκε πριν από λίγες ημέρες με την υπόλοιπη ομάδα λόγω προβλήματος με την βίζα του, το οποίο πάντως έχει διευθετηθεί.

Αναλυτικά, η σχετική ενημέρωση της ΠΑΕ Επισκοπής για το θέμα, «Το λυπηρό ωστόσο είναι ότι η Επισκοπή -όπως ίσως κι άλλες ομάδες- δεν μπορούν να έχουν τους Βραζιλιάνους ποδοσφαιριστές μαζί της αφού ελέω γραφειοκρατίας δεν εκδόθηκαν άμεσα οι βίζες τους».

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *