«Χ» η Επισκοπή αν και ήταν καλύτερη

Για την Γ’ εθνική ποδοσφαίρου γυναικών, η Επισκοπή έπαιξε εντός έδρας με την  Στίλβη Χανίων για την 6ηςαγωνιστική.

Στο 0-0, έμεινε η αναμέτρηση παρά το γεγονός ότι οι κοπέλες της Επισκοπής είχαν την πλήρη υπεροχή δεν κατάφεραν να φτάσουν σ’ ένα τέρμα που θα χάριζε τρεις βαθμούς.

Στο α’ ημίχρονο, η Επισκοπή βρισκόταν μονίμως στην επίθεση με μεγαλύτερη ευκαιρία αυτή του 6′ όταν το σουτ της Γεωργιακάκη “έγλειψε” το δοκάρι. Έκτοτε, δημιούργησε πολλές προϋποθέσεις για γκολ όμως κάποιες από αυτές “χαλούσαν” στην τελική πάσα κι άλλες στο γεγονός ότι αυτή η πάσα έβγαζε οφσάιντ τις επιθετικούς.
Στην επανάληψη, η Στίλβη είχε πιο σταθερή παρουσία στο κέντρο. Για περίπου 25 λεπτά η Επισκοπή έδειχνε “μουδιασμένη” ενώ προς το φινάλε τα έδωσε όλα για ένα γκολ με κορυφαία στιγμή αυτή του δοκαριού της Γεωργιακάκη στο 90′.
Στο τέλος η Επισκοπή διαμαρτυρήθηκε προς τον κ. Ζουρμπάκη για τα λεπτά καθυστερήσεων τα οποία ήταν μόνον 7 λεπτά ενώ μόνο ο τραυματισμός της Γεωργιακάκη κράτησε 6 λεπτά.

Το ματς:
Στο 6′ το πρώτο δυνατό σουτ της Γεωργιακάκη “έξυσε” το δοκάρι.
Στο 42′ το σουτ της Δρακάκη κόντραρε την τελευταία στιγμή σε σώματα αμυνομένων.
Στο 62′ Η Γεωργιακάκη εκτέλεσε απευθείας ένα φάουλ από πλάγια θέση με την Βάνι να αποκρούει ασθενώς και να απομακρύνουν πιο μακριά οι αμυντικές της Στίλβης.
Στο 75′ το μακρινό φάουλ της Γεωργιακάκη πέρασε λίγο πάνω από τα δοκάρια της Bάνι.
Στο 77′ το Κουμπιά σούταρε με δύναμη από το όριο της μεγάλης περιοχής με τη μπάλα να περνάει λίγο άουτ.
Στο 90′ από τη σόλο ενέργεια της Χρύσας Γεωργιακάκη και το δυνατό διαγώνιο σουτ, η μπάλα προσέκρουσε με πάταγο στο κάθετο δοκάρι (σχεδόν στο “Γ”).

ΕΠΙΣΚΟΠΗ (Μπερικάκης Π.): Βαρβαροπούλου, Φαρμακά, Δρακάκη, Μηνασίδου, Κοτσίφη, Γεωργούλα, Γεωργιακάκη, Καπαρού, Κοτσίφη Ευρ. (65’Τουπαδάκη), Παπακωνσταντή, Μανταδάκη (60′ Καλλιτσουνάκη).
ΣΤΙΛΒΗ (Ακρωτηριανάκης Α.): Βάνι, Μαζανάκη Ελ., Σμαριανάκη, Κεφαλίδου, Σούνα (65′ Μαζανάκη Μ., Αγγελάκη, Μαρκουλάκη, Φλέσσα (78′ Μανελάρρη), Πανανουδάκη, Κουτσουκλάκη (50′ Κουμπιά), Μυλωνά.

Γ’ Εθνική Γυναικών
Τα αποτελέσματα της 6ης αγωνιστικής
Χάλης Βαρυπέτρου – Ποσειδών Κ.Ρ.   0 – 1
Επισκοπή – Στίλβη Χανίων 0 – 0
Ρεπό: Candia Sport

Βαθμολογία (6 αγώνες)
1. Ποσειδών Κ.Ρ. 10
2. Candia Sport  9
3. Επισκοπή 7
4. Στίλβη Χανίων 4
5. Χάλης Βαρυπέτρου 1

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *