Ψωρογιάννη πήρε ο Ρεθυμνιακός

Ο Γιώργος Ψωρογιάννης που μπορεί να αγωνιστεί με την ίδια ευχέρεια και στα δύο άκρα της άμυνας, είναι το νέο πρόσωπο που προστέθηκε στο δυναμικό του Ρεθυμνιακού.
Μάλιστα προέρχεται από τα τμήματα υποδομής ομάδας Super League και έχει αγωνιστεί με επιτυχία στα αντίστοιχα πρωταθλήματα Ακαδημιών.
Ο Ψωρογιάννης είναι 18 ετών και έκανε τα πρώτα ποδοσφαιρικά του βήματα στα τμήματα υποδομής του ΠΑΣ Λαμίας (Super league). Την περίοδο 2017-18 αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα των Κ17 με την φανέλα της ομάδας της Στερεάς Ελλάδας, ενώ μια χρονιά μετά προβιβάστηκε στην Κ19 συνεχίζοντας τις παρουσίες του στην αντίστοιχη επίσημη διοργάνωση.

Ανακοίνωση:
« Το ΔΣ του Α.Ο. Ρεθυμνιακός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον ταλαντούχο μπακ ΨΩΡΟΓΙΑΝΝΗ ΓΕΩΡΓΙΟ. Ο γεννημένος στις 13 Ιουλίου 2001 αμυντικός, μπορεί να αγωνιστεί και ως αριστερός και ως δεξιός οπισθοφύλακας, με την ίδια ικανότητα και έχει φορέσει την φανέλα του ΠΑΣ Λαμίας στις Κ-17 και Κ-19 των πρωταθλημάτων της Super League. Του ευχόμαστε καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία και είμαστε πεπεισμένοι ότι θα μας βοηθήσει στην επίτευξη των στόχων μας».

Γιώργος Ψωρογιάννης: «Πρόκληση για εμένα».
Ο ίδιος λίγο μετά την συμφωνία του με την διοίκηση του Ρεθυμνιακού μας, τόνισε στις πρώτες του δηλώσεις, ως «κυανόλευκος»: «Η εμπιστοσύνη που μου έδειξαν οι άνθρωποι του Ρεθυμνιακού με έκανε χαρούμενο, που θα μπορώ να προσφέρω και εγώ σε αυτή την προσπάθεια. Η παρουσία μου ως μέλος αυτής της ομάδας στην Γ’ Εθνική κατηγορία, είναι πρόκληση για μένα. Θα προσπαθήσω ώστε η νέα μου ομάδα να πετύχει τους στόχους της».

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *