8 Σεπτεμβρίου 2024

Ως 29/01 οι ανανεώσεις ταυτοτήτων προπονητών τριετίας

Μέχρι τις 29 Ιανουαρίου 2016 θα έχουν περιθώριο να καταθέσουν τα δικαιολογητικά τους οι προπονητές ποδοσφαιρου, που η κάρτα τριετίας τους λήγει στις 31 Δεκεμβρίου 2015.

Με ανακοίνωση της η ΕΠΣ Ρεθύμνου, κάνει γνωστό στους Ρεθυμνιώτες προπονητές ποδοσφαίρου, πως η προθεσμία υποβολής των δικαιολογητικών και των εγγράφων εκπνέει στις 29 Ιανουαρίου 2016. Στην περίπτωση που κάποιος προπονητής δεν προχωρήσει στην έγκαιρη υποβολή δικαιολογητικών θα διαγράφεται από τα μητρώα της ΕΠΟ.

Αναλυτικά, η σχετική ανακοίνωση, «Σύμφωνα με έγγραφο της ΕΠΟ οι κάτοχοι ταυτοτήτων προπονητών τριετίας  UEFA και ΕΠΟ με ημερομηνία ισχύος έως την 31-12-15 μπορούν εφόσον το επιθυμούν, να διατηρήσουν και να επεκτείνουν την άδεια προπονητικής τους έως την 31-12-2018.

Παρακαλούνται όλοι προπονητές Νομού Ρεθύμνης να προσκομίσουν έγκαιρα τα παρακάτω δικαιολογητικά στα γραφεία της Ε.Π.Σ. Ρεθύμνου (προθεσμία υποβολής έως 29-01-2016).

 Δικαιολογητικά Έκδοσης Ταυτότητας Τριετίας

1) Αίτηση του ενδιαφερομένου (επισυνάπτεται).

2) Δύο έγχρωμες φωτογραφίες.

3) Φωτοτυπία αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου

4) Επικυρωμένο αντίγραφο του διπλώματος ή του πιστοποιητικού παρακολούθησης (απλή φωτοτυπία δε γίνεται δεκτή και εξαιρούνται οι προπονητές που παρακολούθησαν σχολή εξομοίωσης ΕΠΟ).

5) Επικυρωμένο αντίγραφο του πιστοποιητικού παρακολούθησης των σχολών ανανέωσης ταυτοτήτων (αφορά όσους ολοκλήρωσαν τα μαθήματα της σχολής έως τις 31-12-2012).

6) Βεβαίωση μέλους από το Σύνδεσμο Προπονητών.

7) Καταβολή παράβολου «200» ευρώ.

Οι προπονητές που δεν θα προχωρήσουν στην έγκαιρη υποβολή δικαιολογητικών θα διαγράφονται από τα μητρώα της ΕΠΟ».

Γιώργος Σταράς

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *