16 Σεπτεμβρίου 2024

Όλα τα αποτέλεσμα της ημερίδας Κολύμβησης στα Χανιά

Εκατοντάδες παιδιά πήραν μέρος στις κολυμβητική ημερίδες που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο και την Κυριακή στα Χανιά. Στους αγώνες συμμετείχε ο Ναυτικός Όμιλος Ρεθύμνου, με πολυπληθή αποστολή με τους νεαρούς Ρεθυμνιώτες κολυμβητές να έχουν πολύ καλή παρουσία, που συνοδεύτηκε με πολλές θέσεις στο βάθρο.

Παράλληλα, ημερίδες έγιναν το Σαββατοκύριακο σε Αθήνα, Πάτρα, Λάρισα, Γιάννινα και Αλεξανδρούπολη. Ήταν μια ακόμη προσπάθεια της ΚΟΕ και των Περιφερειακών Επιτροπών της να δοθεί η ευκαιρία της επανεκκίνησης στους κολυμβητές και τις κολυμβήτριες που είχαν στερηθεί τους αγώνες εν καιρώ πανδημίας.

Αναφερόμενος στην προσπάθεια αυτή ο σύμβουλος της ΚΟΕ κύριος Νίκος Κραουνάκης τόνισε στην σελίδα της Ομοσπονδίας.
«Η κολυμβητική οικογένεια επιστρέφει σιγά – σιγά στην κανονικότητα με όλα τα παιδιά να επανέρχονται στους αγώνες. Αυτό είναι το πιο ευχάριστο γεγονός στην διαδικασία των ημερίδων που πραγματοποιήθηκαν στην Αθήνα και στην περιφέρεια. Ευχόμαστε να μην επιστρέψουμε ποτέ εκεί που βρεθήκαμε τους τελευταίους μήνες και να μπορέσουν άμεσα τα παιδιά να αποκτήσουν αγωνιστικό ρυθμό».

Δείτε (ΕΔΩ) όλα τα αποτελέσματα σε όλα τα αγωνίσματα.

Για να ενημερώνεστε πάντα πρώτοι…. ακολουθήστε το Rethymnosports.gr στο Instagram κάντε LIKE στο Facebook και κάντε εγγραφή στο YouTube

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *