Όλα τα παιχνίδια των πλέι οφ στη Futsal League

Οι 8 ομάδες που θα βρίσκονται στα πλέι οφ της Futsal League οριστικοποιήθηκαν και οι 6 από τις 8 ομάδες εξασφάλισαν την θέση που κατέκτησαν στην γενική κατάταξη της κανονικής διάρκειας.

Όπως σας έχει ενημερώσει από την Δευτέρα το RethymnoSports.gr το Ρέθυμνο Futsal θα αντιμετωπίσει στα προημιτελικά τον Πάλας Λαγονησίου, στην σειρά που θα κριθεί στις δύο νίκες, με τους Ρεθυμνιώτες να έχουν το πλεονέκτημα έδρας.

Βέβαια εκκρεμεί ακόμη η απόφαση για το διακοπέν παιχνίδι με την Αναγέννηση Θρακομακεδόνων στο Ρέθυμνο, όπου και θα σημάνει την οριστική τελική κατάταξη της κανονικής διάρκειας. Η Αθηναϊκή ομάδα είχε αποχωρήσει στην ανάπαυλα του αγώνα του «Μελίνα Μερκούρη» και την Παρασκευή που εκδικάζεται η συγκεκριμένη υπόθεση, αναμένεται να κατακυρωθεί η νίκη και τυπικά στους Ρεθυμνιώτες με 3-0 α.α. και να αφαιρεθούν 10 βαθμοί από την Αναγέννηση, αφού η ενέργεια της αυτή αποτελεί δυσφήμιση για το άθλημα. Μάλιστα η τελική κατάταξη της κανονικής διάρκειας θα επικυρωθεί εκείνη την ημέρα, αφού με την αφαίρεση των 10 βαθμών, η Αναγέννηση θα υποχωρήσει στην 7η θέση, με τον Αδέσποτο Καλλιθέας να καταλαμβάνει την 6η, ενώ στα πλέι οφ δεν συμμετέχει ο Ιπποκράτης 2015, που αγωνίστηκε άνευ συναγωνισμού.

Έτσι το Ρέθυμνο Futsal θα αντιμετωπίσει στα προημιτελικά τον 8ο της βαθμολογίας Πάλας Λαγονησίου, με τον πρώτο προημιτελικό να διεξάγεται την Κυριακή 20 Μαρτίου στο «Μελίνα Μερκούρη» στο Ρέθυμνο. Η πρόκριση στα ημιτελικά θα κριθεί στις δύο νίκες, με το δεύτερο παιχνίδι να διεξάγεται το Σαββατοκύριακο 26-27 Μαρτίου σε γήπεδο της Αθήνας. Αν χρειαστεί τρίτο παιχνίδι αυτό θα γίνει και πάλι στο Ρέθυμνο στις 3 Απριλίου. Στις 2 νίκες θα κριθεί και η πρόκριση στον τελικό, όπου το Ρέθυμνο Futsal θα αγωνιστεί και πάλι με πλεονέκτημα έδρας, με το πρώτο παιχνίδι εντός, το δεύτερο εκτός και αν χρειαστεί το τρίτο και πάλι στο «Μελίνα Μερκούρη», όπου θα αντιμετωπίσει το νικητή του προημιτελικού Ολυμπιακός Καλλιθέας – Αναγέννηση Θρακ. ή Αδέσποτος. Όσον αφορά τον τελικό, ο πρωταθλητής της Futsal League θα κριθεί στις 3 νίκες, με το Ρέθυμνο Futsal να έχει το πλεονέκτημα έδρας με όλους τους αντιπάλους, εκτός αν είναι ο Πρωταθλητής Καλλιθέας, που κατέκτησε την 1η θέση στην κανονική διάρκεια, οπότε οι Ρεθυμνιώτες θα αγωνιστούν με μειονέκτημα έδρας. Όσον αφορά τον αγώνα μπαράζ του δευτεραθλητή της Futsal League με τον 11ο της Futsal Super League, αυτός θα διεξαχθεί στην έδρα της ομάδας της Futsal League με την ολοκλήρωση των πλέι οφ και στις δύο κατηγορίες.

 

ΤΑ ΠΛΕΪ ΟΦ ΤΗΣ FUTSAL LEAGUE

Προημιτελική Φάση (20/3, 27/3, 03/04)

(στις 2 νίκες)

  1. Πρωταθλητής Καλλιθέας – Φοίβος Νέου Κόσμου
  2. Ρέθυμνο Futsal – Πάλας Λαγονησίου
  3. Ολυμπιακός Καλλιθέας – Αναγέννηση Θρακ. ή Αδέσποτος
  4. Αίας Παλλήνης – Αναγέννηση Θρακ. ή Αδέσποτος

 

Ημιτελική Φάση (10/04, 17/04, 24/04)

(στις 2 νίκες)

  1. Νικητής 1 – Νικητής 4
  2. Νικητής 2 – Νικητής 3

 

Τελικός (08/05, 15/05, 22/05, 29/05, 05/06)

(στις 3 νίκες)

  1. Νικητής 5 – Νικητής 6

Γιώργος Σταράς

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *