Όσοι προπονητές πλήρωσαν παράβολο πέρυσι δεν θα πληρώσουν φέτο

Ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Ν. Χανίων κάνει γνωστό στα μέλη του ότι, μετά από συζητήσεις που έκανε αντιπροσωπεία της Εκτελεστικής Επιτροπής του, με τις Ε.Ε. των Ενώσεων Ποδοσφαιρικών Σωματείων, Χανίων και Ρεθύμνου, κατάφεραν για όσα από τα μέλη του, που είχαν εκδώσει δελτίο πιστοποίησης (κάρτα εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους) περιόδου 2020-2021 και τα πρωταθλήματα διεκόπησαν, λόγω Κορονοιού, να μην πληρώσουν το παράβολο των 75,00 ευρώ, για την έκδοση του νέου δελτίου πιστοποίησης, περιόδου 2021-2022.

Στην συνέχεια ενημερώνουμε, για άλλη μία φορά τα μέλη μας ότι, για τους συναδέλφους που εμπίπτουν στην παραπάνω αναφερόμενη περίπτωση, δεν θα πληρώσουν συνδρομή απασχόλησης ανά κατηγορία στον Σύνδεσμό μας, για την έκδοση της σχετικής βεβαίωσης.

Τέλος θέλουμε να επισημάνουμε και να επαναλάβουμε εκ νέου ότι, σύμφωνα με τον Κανονισμό Προπονητών της Ε.Π.Ο. , η διαδικασία για τα Ερασιτεχνικά Ποδοσφαιρικά Σωματεία, προκειμένου να αποκτήσουν το Δελτίο Πιστοποίησης Προπονητή 2021- 2022, θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί με την αποστολή των απαραίτητων εγγράφων-δικαιολογητικών τους (αποκλειστικά με ηλεκτρονικό τρόπο και όπως αυτά αναγράφονται και προσδιορίζονται στην επίσημη ιστοσελίδα της Ε.Π.Ο.), στις Ε.Π.Σ. (για τα τοπικά Πρωταθλήματα ευθύνης τους), έως και επτά (7) ημέρες πριν από την έναρξη της κάθε Αγωνιστικής Περιόδου (για κάθε Κατηγορία Πρωταθλήματος ξεχωριστά) και σύμφωνα με την Προκήρυξη του εκάστοτε Πρωταθλήματος.

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *