18 Απριλίου 2024

«Ζητάμε δημόσια συγγνώμη»

Η διοίκηση της ομάδας της Αναγέννηση ΜΠΣΡ,  χθες το βράδυ με ανακοίνωση της καταδίκασε το επεισόδιο που έλαβε χώρα στο παιχνίδι Αναγέννηση – Φλόγα Ρουστίκων την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου στο γήπεδο Μελιδονίου, όπου ποδοσφαιριστής της χειροδίκησε κατά του Ηρακλειώτη διαιτητή Συναδινάκη, με αποτέλεσμα να διακοπή η αναμέτρηση.

Η Μυλοποταμίτικη ομάδα ζήτησε συγγνώμη από την διαιτητική τριάδα αλλά και από τις ποδοσφαιρικές και διαιτητικές αρχές Ρεθύμνου και Ηρακλείου, από όλα τα σωματεία, αλλά και το φίλαθλο κοινό του Ρεθύμνου  μέσα από την ίδια ανακοίνωση.

Ανακοίνωση Αναγέννησης ΜΠΣΡ
«H διοίκηση της Αναγέννησης ΜΠΣΡ θέλει να ζητήσει δημόσια συγγνώμη, στον διαιτητή κ. Συναδινάκη (Ηρακλείου), καθώς επίσης και τους βοηθούς του, κ. Μπεκιάρη, και κυρίας Φανουράκη, για το μεμονωμένο περιστατικό που σημειώθηκε από ποδοσφαιριστή της ομάδας μας, στην αναμέτρηση με τη Φλόγα Ρουστίκων την Κυριακή 24/2 στο Γήπεδο Μελιδονίου.

Επίσης ζητάμε δημόσια συγγνώμη από την  Ε.Π.Σ. Ρεθύμνου, την Ε.Π.Σ. Ηρακλείου, το Σύνδεσμο Διαιτητών Ρεθύμνου, τους διαιτητές Ηρακλείου, από όλα τα σωματεία, αλλά και το φίλαθλο κοινό του Ρεθύμνου για το περιστατικό προς τον διαιτητή της συνάντησης κ. Συναδινάκη.
Το συγκεκριμένο περιστατικό δεν μας αντιπροσωπεύει σαν σωματείο, το θεωρούμε απαράδεκτο και κατακριτέο γεγονός, καθώς σκοπός μας είναι να προάγουμε ποδοσφαιρικό πολιτισμό με τις αρχές και τις αξίες του “Ευ αγωνίζεσθαι”.
Ζητάμε για ακόμα μια φορά συγγνώμη και τονίζουμε ότι ήταν ένα μεμονωμένο περιστατικό που δεν αντικατοπτρίζει σε καμία περίπτωση τον τρόπο σκέψης λειτουργίας και νοοτροπίας του σωματείου μας.

Μετά τιμής
Η Διοίκηση και οι ποδοσφαιριστές της Αναγέννησης ΜΠΣΡ»

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *