10 νεαροί παίκτες του Αστέρα Ρεθύμνου στο «μικροσκόπιο» του ΟΦΗ

Πρόσκληση προκειμένου να γνωριστούν και να προπονηθούν με το τεχνικό επιτελείο της ομάδας του ΟΦΗ απεύθυνε στoν Αστέρα Ρεθύμνου η γραμματεία της ΠΑΕ ΟΦΗ.

Πιο συγκεκριμένα προσκλήθηκαν 10 ποδοσφαιριστές της Ρεθυμνιώτικης ομάδας, τους οποίους οι άνθρωποι της ομάδας του ΟΦΗ έχουν εντοπίσει και παρακολουθήσει το τελευταίο διάστημα στις διοργανώσεις που συμμετείχε η ομάδα του Αστέρα Ρεθύμνου τόσο όντος όσο και εκτός Νομού.

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές στης ομάδας της Σοχώρας που θα περάσουν την πόρτα του Β.Α.Κ. και στην συνέχεια από το «μικροσκόπιο» των προπονητών του ΟΦΗ την Παρασκευή 17/5 και το Σάββατο 18/5 είναι οι: Αλιάϊ Αλέκος, Θεοδωσουλάκης Γιάννης, Χατζηπαράσχος Μάρκος, Αλεξ;aκης Κωνσταντινος, Πετράκης Μιχάλης, Βιδιαδάκης Γιώργος, Κοζανίδης Πάρης, Χύσκο Ραμόν, Τσομολλάρι Αλέξης και Χατζηκωνσταντίνου Μανώλης

Ο υπεύθυνος των τμημάτων υποδομής του Αστέρα Ρεθύμνου Γιώργος Μπαστάκης στις δηλώσεις του, στάθηκε στην επιλογή νεαρών παικτών για 2η χρονιά από την ΠΑΕ ΟΦΗ αλλά στην δουλειά που γίνεται στις μικρές ηλικίες της ομάδας του: «Είναι τεράστια τιμή και χαρά η πρόσκληση των αθλητών μας από την ιστορικότερη ομάδα της Κρήτης. Το γεγονός ότι για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά οι άνθρωποι μιας τόσο μεγάλης ΠΑΕ έχουν στραμμένο το ενδιαφέρον τους στην δουλειά που γίνεται στην ακαδημία μας, εκτός από τιμή μας γεμίζει και με ευθύνη για να συνεχίσουμε το ίδιο και ακόμα καλύτερα μέσα από την κατάλληλη επιμόρφωση την εκπαιδευτική μας διαδικασία δίνοντας τα απαραίτητα εφόδια όχι μόνο στους αθλητές του μαζικού αθλητισμού αλλά και σε αυτούς που επιθυμούν να προσεγγίσουν το ποδοσφαιρικό όνειρό τους μέσα από μια μεγάλη ομάδα όπως είναι η ΠΑΕ ΟΦΗ. Ευχή μου ως τεχνικός διευθυντής της ακαδημίας του Αστέρα Ρεθύμνου είναι αυτό που λέω πάντα σε όλα τα παιδιά, να απολαύσουν την στιγμή τόσο πολύ που στο μέλλον να αποτελεί μια ανάμνηση που θα τους κάνει να χαμογελούν»

Κάντε το σχόλιο σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Plugin by:aAM