6 Δεκεμβρίου 2023

11 Μετάλλια στο Πανελλήνιο Ζίου Ζϊτσου για την Ακ. Μαχητικών Τεχνών Ρεθύμνου

Κατέκτησαν διακρίσεις και αποκόμισαν πολύτιμες αγωνιστικές εμπειρίες οι αθλητές και οι αθλήτριες της Ακαδημίας Μαχητικών Τεχνών Ρεθύμνου από τη συμμετοχή τους στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ζίου Ζϊτσου 2022.

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, ήταν απολύτως επιτυχημένο οργανωτικά και αγωνιστικά, μέσα σε ιδιαίτερες συνθήκες εξαιτίας της πανδημίας, διοργανώθηκε από την Ελληνική Φίλαθλο Ερασιτεχνική Ομοσπονδία Ζίου Ζίτσου Ε.Φ.Ε.Ο.Ζ-Ζ  και διεξήχθη σε δυο φάσεις, λόγω της πολύ μεγάλης συμμετοχής.

Το Α’ Μέρος πραγματοποιήθηκε στις 22 & 23 Ιανουαρίου στο Κλειστό Γυμναστήριο Αγίας Βαρβάρας Αττικής για τις ηλικιακές κατηγορίες -21 & +21 ετών Fighting System και στο Jiu Jitsu Newaza System για όλες τις ηλικίες, με τη συμμετοχή περίπου 500 αθλητών από 52 Συλλόγους.

Το Β’ Μέρος διεξήχθη από τις 27 έως τις 30 Ιανουαρίου 2022 στο Κλειστό Γυμναστήριο «Κλαδισού» Χανίων για τις ηλικιακές κατηγορίες -8 -10 -12 -14 -16 -18 ετών στο Fighting System, με τη συμμετοχή περίπου 800 αθλητών από 43 Συλλόγους.

Η Ακαδημία Μαχητικών Τεχνών Ρεθύμνου κατάφερε να διακριθεί, καθώς κατετάγη στην 10η θέση της γενικής κατάταξης του πίνακα μεταλλίων Fighting System, με 6 Χρυσά, 2 Αργυρά και 3 Χάλκινα Μετάλλια.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ: ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΜΑΧΗΤΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΡΕΘΥΜΝΟΥ

-21 ΕΤΩΝ
2η Θέση Αργυρό Μετάλλιο Μαμαλάκη Μαρία

-18 ΕΤΩΝ
4η Θέση Αντωνάκη Αιμιλία
5η Θέση Καυκαλά Ελένη
7η Θέση Διαλεκτός Εμμανουήλ
9η Θέση Λουλούδη Παυλίνα

-16 ΕΤΩΝ
3η Θέση Χάλκινο Μετάλλιο Σκανδαλάκη Αναστασία
5η Θέση Τζαγκαράκης Ευάγγελος
9η Θέση Συνολάκης Μιχάλης, Σκουλούδη Άννα – Μαρία, Λουλούδης Ιωάννης

-14 ΕΤΩΝ
1η Θέση Χρυσό Μετάλλιο Πελτέκης Γιώργος, Δασκαλάκης Γιάννης
3η Θέση Χάλκινο Μετάλλιο Συνολάκης Βαγγέλης
4η Θέση Παπουτσιδάκη Χριστίνα
5η Θέση Δασκαλάκη Χαρά, Φρυσούλης Γιώργος
7η Θέση Μπαροτσάκης Φίλιππος
9η Θέση Διαλεκτός Στέλιος

-12 ΕΤΩΝ
1η Θέση Χρυσό Μετάλλιο Καβαδάκη Ιωσηφίνα
3η Θέση Χάλκινο Μετάλλιο Συνολάκη Μαρία
5η Θέση Μπαροτσάκης Γιώργος
7η Θέση Σφακιανάκης Βασίλης
13η Θέση Γερογιάννης Χαράλαμπος

-10 ΕΤΩΝ
1η Θέση Χρυσό Μετάλλιο Μαμαλάκης Εμμανουήλ, Πετράκης Ιωάννης
2η Θέση Αργυρό Μετάλλιο Αποστολάκης Θεόδωρος

-8 ΕΤΩΝ
1η Θέση Χρυσό Μετάλλιο Συνολάκη Έλια

 

 

 

 

 

 

 

 

Το Δ.Σ. της Ακαδημίας ΜΤ Ρεθύμνου σε ανακοίνωση του αναφέρει τα εξής:

«Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα αποτέλεσε πλήρη επιβεβαίωση ότι το Ζίου Ζϊτσου στην Ελλάδα έχει πολύ υψηλό επίπεδο τόσο αγωνιστικά όσο και οργανωτικά. Η Ομοσπονδία μας προσφέρει τις καλύτερες δυνατές συνθήκες στους αθλητές και στους συλλόγους, δίνοντας μεγάλη ώθηση στο άθλημα.

Η Ακαδημία Ρεθύμνου πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση και αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές που έλαβαν μέρος στο πανελλήνιο πρωτάθλημα.

Δεν έχει σημασία μόνο η διάκριση, αλλά και η συμμετοχή, η διάθεση και η εμπειρία.

Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από όλα τα παιδιά.

Από τους αθλητές που αγωνίστηκαν για πρώτη φορά μετά από δυο χρόνια και οι οποίοι κλήθηκαν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις νέων, μεγαλύτερων ηλικιακά και δύσκολων κατηγοριών.

Από τα παιδιά που κέρδισαν ένα μετάλλιο, από τους αθλητές που έφτασαν μια ανάσα από το μετάλλιο, καθώς και από τους προπονητές και όλους όσους βοήθησαν την ομάδα.

Συγχαρητήρια σε όλους τους Συλλόγους.  

Συγχαρητήρια στην Ε.Φ.Ε.Ο.Ζ-Ζ και σε όσους συνέβαλλαν στην υλοποίηση των Πανελληνίων Πρωταθλημάτων, στα Χανιά και στην Αθήνα.  

Ευχαριστούμε την Anek Lines – Blue Star Ferries που αποτελεί τον ακτοπλοϊκό χορηγό της Ακαδημίας μας τα τελευταία χρόνια».

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *