2ο Παγκρήτιο Τουρνουά τένις Πορτοκαλί – Κόκκινου Γηπέδου

Στον Ο.Α.ΣΟΥΔΑΣ το Σάββατο 20 Μαΐου έλαβε χώρα το 2ο Παγκρήτιο Τουρνουά Πορτοκαλί Γηπέδου με 63 συμμετοχές απ’ όλη την Κρήτη. 33 αγόρια και 30 κορίτσια γεννημένα από το 2007 έως και το 2009 σχημάτισαν ομάδες των 3 ατόμων με το σύστημα round robin (όλοι με όλους στο γκρουπ).

Ικανοποιητική ήταν η εμφάνιση του Ομίλου Αντισφαίρισης Ρεθύμνου με τους Σπυριδάκη Γιώργο (2007), Σπυρόπουλο Γιάννη (2008) και Γιοβάνοβιτς Εμμανουήλ (2009) να πραγματοποιούν καλές εμφανίσεις με κορυφαία αυτή του Σπυρόπουλου Γιάννη, που τερμάτισε στην 1η θέση του γκρουπ, σημειώνοντας 2/2 νίκες.

Εν συνεχεία, με τη συμμετοχή 45 παιδιών ηλικίας 6-8 ετών διεξήχθη η 2η Παγκρήτια συνάντηση Κόκκινου γηπέδου την Κυριακή 21 Μαΐου στο ΦΙΛΙΑ Τ.Κ.
Πολύ τένις, λοιπόν, για τους μικρούς αθλητές, οι οποίοι σχημάτισαν ζευγάρια σε μικτή κατηγορία (αγόρια-κορίτσια) και στη συνέχεια 3 γκρουπ των 5 ζευγαριών το καθένα.
Οι Σπυριδάκης Γιάννης (2009) και Καλογριδάκης Ηρακλής (2010) του Ομίλου Αντισφαίρισης Ρεθύμνου πραγματοποίησαν πολύ ωραίες εμφανίσεις, κερδίζοντας τους περισσότερους αγώνες τους, αποκομίζοντας πολύ καλά σχόλια και κριτικές αλλά, κυρίως, διασκεδάζοντας και παίζοντας τένις.

 

Κάντε το σχόλιο σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Plugin by:aAM
}