2ο Τουρνουά Ποδοσφαίρου Προτζούνιορ 6X6 από το Δήμο Ρεθύμνου

Το Τμήμα Αθλητισμού του Δήμου Ρεθύμνου διοργανώνει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το Τουρνουά Ποδοσφαίρου Προτζούνιορ. Το 2ο Τουρνουά Ποδοσφαίρου Προτζούνιορ (2010-2011)6Χ6 θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Γήπεδο Μισιρίων την Παρασκευή 1 Ιουνίου 2018 με ώρα έναρξης τις 18:00. Δικαίωμα συμμετοχής θα έχουν παιδιά που έχουν γεννηθεί το 2010 και νεότερα χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

Σκοπός της συγκεκριμένης διοργάνωσης είναι η συμμετοχή των παιδιών σε αγώνες με άλλες ομάδες-παιδιά με βασικά στοιχεία την χαρά και διασκέδαση που προσφέρει ο αθλητισμός και ειδικότερα το άθλημα του ποδοσφαίρου. Με τη λήξη του Τουρνουά, σε όλα τα παιδιά θα απονεμηθεί μετάλλιο και αναμνηστικός έπαινος. Οι αγώνες θα διεξαχθούν σε δύο ομίλους με βάση την ετοιμότητα και το αγωνιστικό επίπεδο των παιδιών. Οι αναμετρήσεις θα είναι διάρκειας 10’ λεπτών μεταξύ των ομάδων και δεν θα υπάρξουν βαθμολογίες και κατάταξη.

Αναλυτικά πληροφορίες και περισσότερα στοιχεία του Τουρνουά αναφέρονται στην επισυναπτόμενη ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ με Αριθ. Πρωτ. 13135, 17/05/18. Παρακαλούνται οι ομάδες που επιθυμούν να συμμετάσχουν να δηλώσουν την συμμετοχή τους μέχρι την Τετάρτη 23 Μαΐου 2018 στο Εmail:sports.rethymno@gmail.com ή στο τηλέφωνο/fax 2831055645 ή στα γραφεία του Τμήματος Αθλητισμού στο Κλειστό Γυμν.«Μελίνα Μερκούρη».

Προκήρυξη:
1.  ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: Παρασκευή 1 Ιουνίου 2018
2. ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ: Δημοτικό Γήπεδο Μισιρίων
 3. ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Ακαδημίες Ποδοσφαίρου
4. ΗΛΙΚΙΕΣ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ: Γεννηθέντες 2010 και νεότεροι
5. ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Δωρεάν
6. ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ ΑΓΩΝΩΝ: 18:00
7. ΤΡΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ: Οι αγώνες θα διεξαχθούν σε δύο ομίλους με βάση την ετοιμότητα και το αγωνιστικό επίπεδο των παιδιών 6Χ6. Οι αναμετρήσεις θα είναι διάρκειας 10’ λεπτών μεταξύ των ομάδων και δεν θα υπάρξουν βαθμολογίες και κατάταξη ομάδων.
8. ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΓΗΠΕΔΩΝ/ΕΣΤΙΩΝ/ ΜΕΓΕΘΟΣ ΜΠΑΛΑΣ: Οι αγώνες θα διεξαχθούν σε διαστάσεις γηπέδων 40Χ25, Εστιών 5Χ2, ενώ το μέγεθος μπάλας που θα χρησιμοποιηθεί θα είναι Νο 4.
 9. ΝΕΡΑ ΑΓΩΝΩΝ: Οι διοργανωτές θα καλύψουν δωρεάν με εμφιαλωμένες φιάλες νερού 0,5 ml όλους τους συμμετέχοντες.
10. ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ: Όλοι οι συμμετέχοντες πρέπει να έχουν εξεταστεί από ιατρό με ευθύνη των γονέων τους, πριν από τους αγώνες. Σε κάθε περίπτωση όμως, όλοι οι αγωνιζόμενοι συμμετέχουν με αποκλειστική ευθύνη     των γονέων τους και των ομάδων τους.

Επομένως, από τη Διοργάνωση δε θα ζητηθούν Ιατρικές Βεβαιώσεις για κανέναν, αφού όλοι οι συμμετέχοντες αγωνίζονται με ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ευθύνη των κηδεμόνων τους ή των συνοδών τους (ομάδες). Οι διοργανωτές δεν έχουν καμία ευθύνη για ό, τι συμβεί, κατά την διάρκεια του αγώνα, σχετικά με θέματα ΥΓΕΙΑΣ.
11. ΙΑΤΡΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ: Την εκδήλωση θα καλύψει επίσημος Γιατρός.
12. ΕΠΑΘΛΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ: Σε όλα τα παιδιά που θα συμμετέχουν θα απονεμηθεί μετάλλιο και αναμνηστικός έπαινος.

Υ.Σ: Το πρόγραμμα των αγώνων θα ανακοινωθεί μετά τις δηλώσεις των ομάδων.

Κάντε το σχόλιο σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Plugin by:aAM