2 Φεβρουαρίου 2023

22 Παγκορασίδες από το Ρέθυμνο κλήθηκαν στην προπόνηση του κλιμακίου Προεθνικής Παγκορασίδων

Ανακοινώθηκαν τα ονόματα των αθλητριών από τους Ρεθυμνιώτικους συλλόγους βόλεϊ, που θα συμμετέχουν την Δευτέρα 25 Οκτωβρίου στην προπόνηση για την συγκρότηση του κλιμακίου Προεθνικής Ομάδας. Συνολικά κλήθηκαν 22 Παγκορασίδες από τους δυο συλλόγους του Ρεθύμνου, 14 ΟΠΕΡ και 8 του ΟΚΑ Αρκάδι.

Για να ενημερώνεστε πάντα πρώτοι…. ακολουθήστε το Rethymnosports.gr στο Instagram κάντε LIKE στο Facebook και εγγραφή στο YouTube

Ανακοίνωση:
«Ο Ομοσπονδιακός Προπονητής κος Νικητάκης Νικήτας και ο Π.Ο.Π κος Γιώργος Μενδρινός, στο πλαίσιο εφαρμογής του αναπτυξιακού προγράμματος της ΕΟΠΕ για την  ΕΣΠΕΚ και την συγκρότηση του κλιμακίου Προεθνικής Ομάδας Παγκορασίδων, καλεί για προπόνηση τα παρακάτω επιλεγμένα κορίτσια  στο Κλ. Γυμναστήριο Μ. Μερκούρη στο Ρέθυμνο την Δευτέρα 25/10/2021 και ώρα 17:30-19:00.

ΠΑΡΑΣΚΑΚΗ ΔΑΝΑΗ (Ν.ΟΠΕΡ)
ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΖΑΧΑΡΕΝΙΑ (Ν.ΟΠΕΡ)
ΣΤΑΜΝΑ ΕΥΘΥΜΙΑ (Ν.ΟΠΕΡ)
ΠΑΛΑΦΟΥΡΗ ΜΑΡΙΑ (Ν.ΟΠΕΡ)
ΚΟΥΚΑΚΗ ΜΑΡΙΑ (ΑΡΚΑΔΙ)
ΣΤΑΥΡΟΥΛΑΚΗ ΛΙΑΝΑ (ΑΡΚΑΔΙ)
ΚΑΡΑΜΙΧΑΛΗ ΣΤΕΛΛΑ-ΙΩΑΝΝΑ (Ν.ΟΠΕΡ)
ΤΣΙΧΛΗ ΕΛΕΝΑ (Ν.ΟΠΕΡ)
ΤΣΟΥΚΑ ΓΚΑΡΣΙΕΛΑ (Ν.ΟΠΕΡ)
ΣΤΑΜΑΤΑΚΗ ΜΑΡΙΝΑ (ΑΡΚΑΔΙ)
ΑΓΓΟΥΡΙΔΑΚΗ ΕΜΜΑΝΟΥΕΛΑ (ΑΡΚΑΔΙ)
ΚΙΟΣΣΕ ΠΑΣΧΑΛΙΑ (ΑΡΚΑΔΙ)
ΠΑΠΑΔΟΓΙΑΝΝΗ ΜΑΡΙΑ (ΑΡΚΑΔΙ)
ΣΠΥΡΙΔΑΚΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ (ΑΡΚΑΔΙ)
ΓΙΟΥΛΟΥΝΤΑ ΕΛΕΝΗ  (ΑΡΚΑΔΙ)
ΣΤΥΛΙΑΝΟΥΔΑΚΗ ΕΥΘΥΜΙΑ (Ν.ΟΠΕΡ)
ΤΣΑΚΑΛΑΚΗ ΕΛΕΝΗ (Ν.ΟΠΕΡ)
ΚΑΡΑΠΙΔΑΚΗ ΒΑΛΙΑ (Ν.ΟΠΕΡ)
ΣΤΑΥΡΙΔΑΚΗ ΕΜΜΑΝΟΥΕΛΑ (Ν.ΟΠΕΡ)
ΣΤΑΥΡΟΥΛΑΚΗ ΑΝΤΩΝΙΑ (Ν.ΟΠΕΡ)
ΜΑΥΡΑΚΗ ΜΑΡΙΑ (Ν.ΟΠΕΡ)
ΑΛΥΓΙΖΑΚΗ ΙΡΙΔΑ (Ν.ΟΠΕΡ) 

ΓΕΝΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ: Οι αθλήτριες που θα παρουσιαστούν θα πρέπει να έχουν αθλητική περιβολή και αθλητικά υποδήματα. Επιγονατίδες, Νερό. Αν είναι εν ενεργεία απαραίτητη είναι η προσκόμιση της Κάρτας Υγείας της αθλήτριας με σφραγίδα Ιατρού ή φωτοτυπία αυτής θεωρημένη από το σωματείο του. Αν δεν υπάρχει Κάρτα Υγείας θα πρέπει να προσκομίσουν μια ιατρική βεβαίωση ότι μπορούν να ακολουθήσουν το πρόγραμμα προπονήσεων.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Χωρίς Ιατρική Βεβαίωση (κάρτα Υγείας ή απλή) δεν μπορεί να συμμετέχει στη διαδικασία των κινητικών τέστ και προπονήσεων. Επισημαίνεται ότι όλες οι αθλήτριες θα πρέπει απαραίτητα να προσκομίσουν αποτελέσματα από self test Παρακαλούνται οι αθλήτριες να βρίσκονται 15 λεπτά πριν την προκαθορισμένη ώρα που ορίζει το πρόγραμμα ώστε να συντονιστεί και να προγραμματιστεί καλύτερα η όλη διαδικασία. Κατά την προσέλευση και καθ’όλη τη διάρκεια της προπόνησης θα ακολουθηθεί το Υγειονομικό Πρωτόκολλο.»

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *