22-23 Μαΐου καμπ ανάπτυξης beach volley στην Κρήτη με τον Τίε Σαντάνα

Το Σαββατοκύριακο 22-23 Μαΐου 2021, ο Ομοσπονδιακός προπονητής Τίε Σαντάνα έχει την δυνατότητα να επισκεφτεί την Κρήτη προκειμένου να ολοκληρωθεί η περιοδεία του για την πραγματοποίηση καμπ ανάπτυξης με την συμμετοχή ταλαντούχων αθλητών (αγοριών-κοριτσιών) της Περιφέρειας (οι επισκέψεις είχαν διακοπεί λόγω των υγειονομικών περιορισμών).

 

Ο προγραμματισμός περιλαμβάνει:

ü  Άφιξη στα Χανιά Σάββατο 22/5/2021 και πραγματοποίηση καμπ στα Χανιά.

ü  Διανυκτέρευση στα Χανιά

ü  Μετακίνηση στο Ηράκλειο 23/5/2021 και πραγματοποίηση καμπ στο Ηράκλειο.

ü  Αναχώρηση από Ηράκλειο για Αθήνα με βραδινή πτήση.

Σχετικά με τα 2 καμπ σε Χανιά και Ηράκλειο, παρακαλούμε για την δική σας συμβολή στα σημεία που αναφέρουμε παρακάτω προκειμένου να οριστικοποιηθούν οι οργανωτικές παράμετροι της επίσκεψης:

Στην Κρήτη θα μεταβούν οι 2 εκπρόσωποι της ΕΟΠΕ:
v  Τίε Σαντάνα, Ομοσπονδιακός Προπονητής Beach Volley
v  Παναγιώτης Ζακυνθινός, Υπεύθυνος Ανάπτυξης Beach Volley

Καμπ Χανίων (22/5/2021)
Ονόματα αθλητών/τριών που θα συμμετέχουν (μπορούν να προστεθούν και από Ρέθυμνο γιατί υπάρχουν περισσότερα γήπεδα στα Χανιά)

Παρακαλούμε να μας προτείνετε επίλεκτους αθλητές/τριες της περιοχής πέραν των παρακάτω που γνωρίζουμε (έτος γεννήσεως από το 2003 και μετά):
Ιωάννα Δαβαρία
Βίκυ Εφεντάκη

Εξασφάλιση ωρών στα γήπεδα των Αγ. Αποστόλων
Υπεύθυνος Συντονισμού και Υγειονομικού πρωτοκόλλου κ. Ελένη Καζάκου (λίστες εισερχομένων – εξερχομένων, έλεγχος rapid test, αντισηπτικά, παρουσία 4 αθλητών ανά γήπεδο κλπ)
Παρουσία Ιατρού εφόσον είναι εφικτό

 

Καμπ Ηρακλείου(23/5/2021)

Ονόματα αθλητών/τριών που θα συμμετέχουν

Παρακαλούμε να μας προτείνετε επίλεκτους αθλητές/τριες της περιοχής πέραν των παρακάτω που γνωρίζουμε (έτος γεννήσεως από το 2003 και μετά):
Γεωργίνα Αντωνακάκη
Ιωάννα Περδικάκη
Ηρώ Μαυράκη
Σόφη Σεγρεδάκη

Υπόδειξη εγκατάστασης με τουλάχιστον 2 γήπεδα και εξασφάλιση χρήσης της για τις ώρες του καμπ

Ορισμός Υπευθύνου Συντονισμού και Υγειονομικού πρωτοκόλλου (λίστες εισερχομένων – εξερχομένων, έλεγχος rapid test, αντισηπτικά, παρουσία 4 αθλητών ανά γήπεδο κλπ)
Παρουσία Ιατρού εφόσον είναι εφικτό

Όλοι οι συμμετέχοντες αθλητές και αθλήτριες θα ειδοποιηθούν από την Ενωση με βάση την τελική λίστα που θα σας σταλεί από την Ομοσπονδία (μετά τις εισηγήσεις σας) και δεν θα μπορούν να συμμετέχουν αθλητές/τριες εκτός της λίστας λόγω των υγειονομικών περιορισμών και των σχετικών προβλέψεων του πρωτοκόλλου.

Αναλυτικό πρόγραμμα προπονήσεων, καθώς και η επιβεβαίωση της τελικής λίστας των παιδιών που θα συμμετέχουν στο κάθε καμπ θα σας σταλούν μετά την διευθέτηση των παραπάνω διαδικαστικών.

Για πληροφορίες και λεπτομέρειες: Παναγιώτης Ζακυνθινός, Υπεύθυνος ανάπτυξης Beach Volleyball ΕΟΠΕ (τηλ. 6942.404628, mail: [email protected])

 

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *