27η Σχολή Ιστιοπλοΐας ανοιχτής θάλασσας στο Ρέθυμνο

Ξεκίνησαν οι εγγραφές για την νέα Σχολή Ιστιοπλοΐας Ανοιχτής Θάλασσας, με διοργανωτή τον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Ρεθύμνου. Ο Ρεθυμνιώτικος σύλλογος Ιστιοπλοΐας έχει προγραμματίσει για το Σάββατο 17 Μαρτίου να πραγματοποιηθεί το πρώτο πρακτικό μάθημα Ιστιοπλοΐας, για την απόκτηση πτυχίου διεθνούς ισχύος, που καλύπτουν ιστιοφόρα μέχρι 20 μέτρα μήκος, για τους επιτυγχόντες.

Όπως σχετικά ενημέρωσε με ανακοίνωση του ο ΙΟΡ, για εγγραφές και ποληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέτονται την ιστοσελίδα του Ομίλου (www.ior.gr) ή να απευθύνονται στο γραφείο του Ομίλου κάθε Δευτέρα και Παρασκευή 20:00–22:00.

Αναλυτικά, η σχετική ανακοίνωση του ΙΟΡ είναι η ακόλουθη: «Ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Ρεθύμνου (Ι.Ο.Ρ.), ανακοινώνει την έναρξη της νέας Σχολής Ιστιοπλοΐας Ανοιχτής Θάλασσας με πρώτο πρακτικό μάθημα Ιστιοπλοΐας το Σάββατο 17 Μαρτίου 2018. Μετά τις εξετάσεις οι επιτυχόντες θα αποκτήσουν πτυχία διεθνούς ισχύος, που καλύπτουν ιστιοφόρα μέχρι 20 μέτρα μήκος.
Για εγγραφές και πληροφορίες oι ενδιαφερόμενοι μπορούν επισκεφτούν την ιστοσελίδα του ομίλου www.ior.gr ή να απευθύνονται στο γραφείο του Ομίλου κάθε Δευτέρα και Παρασκευή 20:00–22:00».

Κάντε το σχόλιο σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Plugin by:aAM