28ο Τουρνουά Τένις Open «Ρέθυμνο 2019»

Ο Όμιλος Αντισφαίρισης Ρεθύμνου διοργανώνει για 28η συνεχόμενη χρονιά το τουρνουά τένις open «ΡΕΘΥΜΝΟ 2019», το οποίο θα διεξαχθεί στις εγκαταστάσεις του στο ΔΑΚ Γάλλου από 5/10 έως 20/10/2019, με δυνατότητα παράτασης μίας εβδομάδας ανάλογα με τις συμμετοχές.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΓΩΝΩΝ
1. Μονό Ανδρών. 2. Μονό Ανδρών 45+. 3. Μονό Γυναικών. 4. Διπλό Ανδρών.
Οι κατηγορίες θα γίνονται αν έχουν κατ’ ελάχιστο 8 συμμετοχές στις Γυναίκες & 16 στους Άνδρες.

ΤΡΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ
Η διεξαγωγή των αγώνων θα γίνει στα δύο (2) νικηφόρα sets, με tie break των επτά (7) πόντων στην ισοπαλία (6–6) games. Σε περίπτωση 3ου set, θα παίζεται Super Tie Break (10 πόντων).Στα ταμπλό του τουρνουά θα τοποθετηθεί ως seeded η περσινή οκτάδα του 27ου τουρνουά «Ρέθυμνο 2018».

ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ
Τα 4 γήπεδα green set του Ομίλου στο ΔΑΚ Γάλλου.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ
Οι δηλώσεις συμμετοχής θα υποβάλλονται:
α) τηλεφωνικά από τους ενδιαφερόμενους στο τηλέφωνο της γραμματείας 2831053070, καθημερινά Δευτέρα-Παρασκευή 17:00-21:00
β) μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) στη διεύθυνση: info@oar.gr
Η προθεσμία για την υποβολή δήλωσης συμμετοχής ορίζεται Πέμπτη 3/10/2019 και ώρα 18:00. Στις δηλώσεις συμμετοχής θα πρέπει απαραιτήτως να αναγράφονται το ονοματεπώνυμο, το έτος γέννησης και το κινητό τηλέφωνο του συμμετέχοντος.
Σε περίπτωση μεγάλης συμμετοχής ή κακών καιρικών συνθηκών ενδέχεται να υπάρξουν διαφοροποιήσεις στην ώρα έναρξης και στο πρόγραμμα των αγώνων.

ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ
Η κλήρωση θα γίνει δημόσια την Πέμπτη 3-10-2019 και ώρα 18:30 στα γραφεία του Ομίλου μας και μπορεί να την παρακολουθήσει κάθε ενδιαφερόμενος.

ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ
Προσέλευση 15 λεπτά πριν από την ώρα έναρξης του κάθε αγώνα. Σε περίπτωση καθυστέρησης πάνω από 15 λεπτά από την ώρα έναρξης ο αγώνας θα κατακυρώνεται στον αντίπαλο. Αγώνας που έχει προγραμματιστεί, για τυχόν αλλαγή μέρας και ώρας πρέπει να συναινέσουν ο επιδιαιτητής και οι 2 παίκτες, εφόσον υπάρχει διαθέσιμο γήπεδο. Αν κάποιοι αθλητές έχουν σοβαρό πρόβλημα προσέλευσης συγκεκριμένες μέρες και ώρες να το δηλώσουν κατά τη δήλωση συμμετοχής. Για τους συμμετέχοντες από άλλη περιοχή (εκτός νομού), η διοργάνωση θα προσπαθεί να τους βάλει να παίξουν τις ίδιες ώρες. Με ευθύνη του νικητή επιστρέφονται οι μπάλες και ανακοινώνεται το αποτέλεσμα στη γραμματεία.

ΠΑΡΑΒΟΛΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ
Το παράβολο συμμετοχής ορίζεται στα 15€,το οποίο πρέπει να καταβληθεί πριν από τον πρώτο αγώνα. Απαραίτητη η προσκόμιση ιατρικής βεβαίωσης ή υπεύθυνης δήλωσης. Σε περίπτωση συμμετοχής σε παραπάνω ταμπλό θα καταβάλλονται επιπλέον 5€, για κάθε κατηγορία.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Θα ενημερώνεστε για το πρόγραμμα των αγώνων από την ιστοσελίδα μας www.oar.gr από το facebook Όμιλος Αντισφαίρισης Ρεθύμνου ~ Rethymno Tennis Club , ή θα τηλεφωνείτε στην γραμματεία. Στη λήξη του τουρνουά θα γίνουν οι απονομές επάθλων στους νικητές και θα ακολουθήσει κέρασμα στους συμμετέχοντες.

ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ
Υπεύθυνοι αγώνων ορίζονται οι Λαγουδάκης Σταύρος και Κορωνάκης Σπύρος. Επιδιαιτητές αγώνων ορίζονται οι Λυρής Γιώργος και Παπαδοπούλου Μαρία. Γραμματεία αγώνων ορίζεται η Καραθανάση Γεωργία.

Για να ενημερώνεστε πάντα πρώτοι…. ακολουθήστε το Rethymnosports.gr στο Instagram LIKE στο Facebook και στο YouTube

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *