2 Φεβρουαρίου 2023

29-30 Ιουνίου στην Αγία Γαλήνη Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Beach Ju Jitsu Games

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Beach Ju Jitsu Games, το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 29 και το Σάββατο 30 Ιουνίου στην κεντρική παραλία Αγίας Γαλήνης. Το πρωτάθλημα συγκεντρώνει διεθνές ενδιαφέρον, καθώς συμπεριλαμβάνεται στην  λίστα σημαντικών γεγονότων της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ζίου Ζίτσου (JJIF) ενώ είναι το μοναδικό πρωτάθλημα αγώνων Ζίου Ζϊτσου Παραλίας, το ποίο θα διεξαχθεί σε όλη την Ευρώπη, υπό την Αιγίδα της JJIF

Οι αγώνες θα διεξαχθούν απογευματινές ώρες 19.30 έως 22.30, σε ειδικά διαμορφωμένα γήπεδα στην παραλία Αγίας Γαλήνης, με την συμμετοχή 200 αθλητών και αθλητριών από 25 Συλλόγους. Θα αγωνιστούν αθλητές των ηλικιακών κατηγοριών -15 ετών, -18 ετών, +18 ετών στα αγωνίσματα Fighting System, Newaza Gi, Newaza No Gi.

Το σημαντικό αυτό πρωτάθλημα αποτελεί πρώτης τάξεως ευκαιρία για την ανάπτυξη του αθλητικού τουρισμού στην περιοχή, καθώς όλοι οι συμμετέχοντες, οι παράγοντες και οι συνοδοί θα συνδυάσουν τους αγώνες με μια τριήμερη καλοκαιρινή απόδραση στα νότια του Νομού Ρεθύμνης.

Στο Πρωτάθλημα θα βρίσκονται ο Πρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας κ. Π. Θεοδωρόπουλος, ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας (ΕΦΕΟΖΖ) κ. Αν. Πουλικίδης, η Γεν. Γραμματέας της ΕΦΕΟΖΖ κα Μ. Χαριτοπούλου, ο Γενικός της Παγκόαμιας Ομοσπονδίας κ. Joe Thumfart, η εκπαιδευτής και διαιτητής παγκοσμίου επιπέδου κυρία Rosalind Ferreira.

Την ευθύνη της διοργάνωσης, σε τοπικό επίπεδο, έχει αναλάβει η «Ακαδημία Μαχητικών Τεχνών Ρεθύμνου» και ο Προπονητής του Συλλόγου, Βαγγέλης Συνολάκης. Την γενική ευθύνη και επίβλεψη θα έχει ο Αθλητικός Σύλλογος Μαχητικών Τεχνών Ρεθύμνου και ο Προπονητής του, Παναγιώτης Κανακαράκης, ως επικεφαλής του αθλήματος του Ζίου Ζίτσου στην Περιφέρεια Κρήτης.

To Πανελλήνιο & Διεθνές Πρωτάθλημα Beach Ju Jitsu Games θα διεξαχθεί υπό την Αιγίδα της Παγκόσμιας και Ελληνικής Ομοσπονδίας Ζίου Ζίτσου, της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, της Περιφέρειας Κρήτης – Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνης, του Δήμου Αγίου Βασιλείου.

Με την υποστήριξη της Τοπικής Κοινότητας Αγίας Γαλήνης, του Συλλόγου «Δαίδαλος-Ίκαρος», της Anek Lines & Blue Star Ferries, της Ellinair Airlines, της Seven Hellas και με την υποστήριξη πολύτιμων χορηγών και εθελοντών.

 

 

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *