3η η Γιορταμάκη του ΟΑΡ στην Κρήτη

Με την συμμετοχή 7 αθλητών και αθλητριών συμμετείχε ο Όμιλος Αντισφαίρισης Ρεθύμνου στο 4ο Παγκρήτιο πρωτάθλημα Τένις «Πράσινης Μπάλας» (25% λιγότερη πίεση από την κανονική) που διοργάνωσε το περασμένο Σαββατοκύριακο ο Όμιλος Αντισφαίρισης Σούδας στα Χανιά.

Το εν λόγω τουρνουά απευθυνόταν σε αθλητές 8-9 ετών και συνολικά συμμετείχαν 44 παιδιά (29 αγόρια και 15 κορίτσια). Οι αγώνες ήταν διπλού αποκλεισμού και όχι, όπως γίνεται συνήθως στο τένις, knock out. Τα τουρνουά αυτά δίνουν τη δυνατότητα στους μικρούς τενίστες να δοκιμάσουν τις δυνατότητές τους λίγο πριν από την κανονική μπάλα και τους knock out αγώνες, καθώς και να δοκιμαστούν τόσο ψυχικά όσο και σωματικά για το μέλλον.

Η παρουσία των αθλητών του ΟΑΡ που συνοδεύονταν από τον προπονητή τους Μανόλη Τσαγλιώτη, ήταν πολύ καλή, ξεχωρίζοντας δύο αθλητές, η Φωτεινή Γιορταμάκη και ο Κώστας Κουγιουμουτζής. Η Γιορταμάκη κατέκτησε την 3η θέση στην κατηγορία των κοριτσιών, ενώ ο Κουγιουμουτζής μπήκε στην τελική οκτάδα στην κατηγορία των αγοριών. Από πλευράς, Ομίλου Αντισφαίρισης Ρεθύμνου συμμετείχαν ακόμη οι εξής αθλητές και αθλήτριες: Εμμανουήλ Σηφάκης, Στέλλα Σπετσωτάκη, Θέμης Νικολακάκης, Νίκος Νίνος, Κωνσταντίνος Γαβαλάκης.

Γιώργος Σταράς

Κάντε το σχόλιο σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Plugin by:aAM
}