25 Ιανουαρίου 2021

3ος ο Τσαγλιώτης στο 4ο Παγκρήτιο Τουρνουά Τένις

Το Σάββατο 8 και την Κυριακή 9 Νοεμβρίου στις εγκαταστάσεις του Ηράκλειο Ο.Α.Α., με τη συμμετοχή 73 αθλητών και αθλητριών ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το 4ο και τελευταίο για το αγωνιστικό έτος 2014 Ενωσιακό Πρωτάθλημα Κρήτης.
Οι αθλητές και αθλήτριες έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό, προσφέροντας υπέροχο θέαμα κρατώντας αμείωτο το ενδιαφέρον σε όσους παρακολούθησαν τους αγώνες. Η βροχή δημιούργησε κάποιες μικρές καθυστερήσεις στη διεξαγωγή των αγώνων, αλλά αυτές αντιμετωπίστηκαν με επιτυχία από τους διοργανωτές ,χωρίς να υπάρξουν σοβαρά προβλήματα, που θα επηρέαζαν την ομαλή διεξαγωγή του πρωταθλήματος.
Στο αγωνιστικό μέρος , ο αθλητής του Ομίλου Αντισφαίρισης Ρεθύμνου, Αντώνης Τσαγλιώτης, κατάφερε και πάλι να διακριθεί, παίρνοντας τη τρίτη θέση στη κατηγορία 12 ετών. Την ομάδα του Ομίλου Αντισφαίρισης Ρεθύμνου αποτελούσαν επίσης και οι αθλητές Καζιαλές Β., Τσιάλιος Λ., Σαββάκης Δ., Ντεβετζίδης Α και η αθλήτρια Πολιουδάκη Α.
Μετά το τελευταίο αυτό τουρνουά, οι αθλητές θα μπουν σε περίοδο προετοιμασίας για να εμφανιστούν πανέτοιμοι στις αρχές του 2015 με καινούργιους στόχους και φιλοδοξίες.

(Φώτο: Ο Τσαγλιώτης πρώτος από δεξιά)

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *