30α γενέθλια και κοπή πίτας από τον ΟΑ Ρεθύμνου

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη εκδήλωση του Ομίλου Αντισφαίρισης Ρεθύμνου για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας, που έλαβε χώρα το Σάββατο 06 Φεβρουαρίου σε γνωστό κέντρο του Ρεθύμνου.
Η εκδήλωση ήταν ξεχωριστή και γεμάτη συγκίνηση, καθώς φέτος συμπληρώνονται 30 χρόνια από την ίδρυση του Ομίλου. Κατά τη διάρκεια της βραδιάς, βραβευτήκαν οι μικροί αθλητές του αγωνιστικού τμήματος, οι οποίοι διακρίθηκαν και ξεχώρισαν κατά το έτος 2015, καθώς επίσης και οι ενήλικες πια αθλητές του 1ου αγωνιστικού τμήματος του Ομίλου. Ο Πρόεδρος του Ο.Α.Ρ., κ. Λαγουδάκης Σταύρος, τιμώντας την ιστορία του Ομίλου αναφέρθηκε στη δράση και το έργο του Επίτιμου Προέδρου και ιδρυτή του Ο.Α.Ρ., κ. Γαγάνη Παντελή, τον ευχαρίστησε για την προσφορά του, απονέμοντας του τιμητική πλακέτα.

Ο νυν Πρόεδρος ευχαρίστησε όλους, όσοι συμπαραστέκονται και βοηθούν στις προσπάθειες, που καταβάλλονται, ώστε να εκπληρωθεί το όραμα της βελτίωσης και εξέλιξης του Ο.Α.Ρ. Μεταξύ άλλων, ευχαρίστησε τους προπονητές, τα μέλη των εκάστοτε Δ.Σ. καθώς και τους γονείς για την εμπιστοσύνη, που δείχνουν στον Όμιλο γενικότερα και στους προπονητές ειδικότερα. Χαρακτηριστικά είναι τα λόγια του Προέδρου, κ. Λαγουδάκη Σταύρου:
«Πριν 30 χρόνια μαζευτήκαμε 5-6 τρελοί με το τένις και αποφασίσαμε να ιδρύσουμε τον Όμιλο. Στόχος μας ήταν να γίνει το τένις ένα λαϊκό άθλημα, προσιτό σ’ όλους και ειδικά στα παιδιά, πράγμα που καταφέραμε σε ένα μεγάλο βαθμό. Τώρα απολαμβάνουμε με μεγάλη υπερηφάνεια και συγκίνηση τους καρπούς των κόπων μας.»

Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο επικεφαλής προπονητής του Ομίλου, Τσαγλιώτης Μανόλης, ο οποίος αφού ευχαρίστησε τον Πρόεδρο, τα μέλη του Δ.Σ. και τους προπονητές του Ο.Α.Ρ. για την αρμονική μεταξύ τους συνεργασία, αναφέρθηκε στις διοργανώσεις και τις διακρίσεις των αθλητών, κάνοντας την ανασκόπηση της χρονιάς, που μας πέρασε. Τέλος, η βραδιά έκλεισε με ξέφρενη διάθεση και μικροί-μεγάλοι ανανέωσαν το ραντεβού τους για την επόμενη χρονιά, με την φιλοδοξία αυτή να είναι εξίσου ‹‹πλούσια» με την προηγούμενη σε επιτυχίες και διακρίσεις .

Κάντε το σχόλιο σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Plugin by:aAM
}