28 Σεπτεμβρίου 2021

4ος ο Αναστασάκης στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Masters!

Με την ανακήρυξη 7 νέων πρωταθλητών Ελλάδος, στα διάφορα ηλικιακά γκρουπ των 2 αγωνισμάτων (ατομική χρονομέτρηση και αγώνας αντοχής) ολοκληρώθηκε με επιτυχία το πανελλήνιο πρωτάθλημα Μαστερς, που διεξήχθει στο βόρειο τμήμα της Εύβοιας, στα όρια του φιλόξενου Δήμου Ιστιάιας – Αιδηψού.

Ο ποδηλάτης του ΠΑΣ «Άτλας» Ρεθύμνου Γιωργος Αναστασάκης τερμάτισε την 4η θεση στην κατηγορία Β’ (40-49) με 2:14:49, όπου νικητής ήταν ο Αλέξανδρος Μπαξεβάνος από του ΠΓΣ Λάρισα, 2ος ο Γιάννης Ζεντελής του ΠΟΧ Τάλως, και 3ος ο Δημήτρης Δημητρακόπουλος του ΠΟΚ Πολυχαρης .

Στον Κυριακάτικο αγώνα αντοχής 82 χλμ, και σε μια τεχνική και απαιτητική διαδρομή, που ξεκίνησε στα Λουτρά Αιδηψού και έγινε ακόμα πιο δύσκολη όταν οι αθλητές μπήκαν στο κυκλικό κομμάτι της Λιχάδας, ανέδειξε τους πιο δυνατούς αναβάτες, οι οποίοι ήταν αυτοί που ξεχώρισαν και άντεξαν τον υψηλό ρυθμό του αγώνα.  Με την είσοδο στο σιρκουί των 4 στροφών. και με την «βοήθεια» της ανηφόρας σταδιακά σχηματίστηκε ένα γκρουπ 7 αθλητών, που ήταν αυτό, που έφτασε τελικά στην γραμμή τερματισμού και έδωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Νικητής της κατηγορίας Α (30-39) ο Σπύρος Λακιωτάκης (Τάλως), της κατηγορίας Γ (50-59) ο Μανώλης Μαραγκουδάκης (Τάλως) και τέλος στην κατηγορία Δ (60+) ο Κώστας Κατσιλιέρης (ΑΕΚ). Αξίζει να σημειωθεί ότι η κατηγορία Δ, διεξήχθει σε ξεχωριστό αγώνα(54χλμ) για πρώτη φορά στην Ελλάδα, αφού συμμετείχαν 13 ποδηλάτες άνω των 60 ετών.

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *