5 Δεκεμβρίου 2023

4ο Rethymno Beach Ranning: Συνεχίζονται οι εγγραφές

Συνεχίζονται οι εγγραφές για την αθλητική εκδήλωση του τμήματος αθλητισμού «4ο Beach Running», η οποία θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου στις 18:00 στην παραλία Ρεθύμνου (κτίριο Δελφίνι).

Ο αγώνας θα διεξαχθεί στα πλαίσια του Ευρωπαϊκού προγράμματος Horizon 2020 Civitas Destinations και του θεσμού “Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας “ (16 έως 22 Σεπτεμβρίου). Τόσο το πρόγραμμα Civitas Destinations όσο και η Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας, προάγουν την προώθηση βιώσιμων τρόπων μεταφοράς και την ευαισθητοποίηση των πολιτών στη χρήση εναλλακτικών τρόπων μετακίνησης μέσα στην πόλη. Επίσης, στοχεύουν στην ενίσχυση της βιώσιμης ενέργειας και κινητικότητας και στην προώθηση του αειφόρου τουριστικού προϊόντος του Δήμου.

Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί σε αμμώδες τμήμα της παραλίας, από το κτίριο Δελφίνι με κατεύθυνση προς ανατολικά της παραλίας περιλαμβάνοντας τρεις ξεχωριστές αποστάσεις (5.000μ., παιδικοί αγώνες 600μ. και 200μ.). Απευθύνεται σε όλους, ανεξαρτήτως ηλικίας χωρίς κόστος συμμετοχής, Δηλώστε συμμετοχή στο www.rethymno.gr ή με φαξ στο 2831055645 με χειρόγραφη δήλωση συμμετοχής την οποία θα βρείτε στο www.rethymno.gr ή στη γραμματεία του αγώνα 1ώρα πριν της έναρξη της εκδήλωσης.

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *