2+1 φιλικά το Σαββατοκύριακο στο Ρέθυμνο

Μπαίνουμε σε ρυθμούς φιλικών παιχνιδιών σήμερα και αύριο στο Ρέθυμνο, όπου μετά από το Ερμής Ζωνιανών-Φοίνικας που άνοιξε την αυλαία την περασμένη Τετάρτη, έχουμε 5 αναμετρήσεις σήμερα στα γήπεδα του Ρεθύμνου.

Σήμερα, Σάββατο (8/8) είναι προγραμματισμένα να διεξαχθούν 2 φιλικά παιχνίδια αφού αναβλήθηκαν οι αναμετρήσεις Ρεθυμνιακός-Ασή Γωνιά και ΑΟ Άρης-Αρκάδι Αγγελιανών λόγω της απώλειας της Όλγας Κελαϊδή, αδερφή των τερματοφυλάκων Οδυσσέα (Ασή Γωνιά) και Αντώνη (ΑΟ Άρης). Έτσι θα διεξαχθούν δύο αναμετρήσεις, στις 18.00 στο Ατσιπόπουλο Ε.Α.Π. και Τάλως Μελιδονίου θα δώσουν το πρώτο τους φιλικό παιχνίδι, ενώ στις 19.00 στους Αρμένους ο τοπικός ΟΦΑ θα φιλοξενήσει τον Φοίνικα.

Αύριο, Κυριακή (9/8) είναι προγραμματισμένο φιλικό παιχνίδι για τον 3ο Ρεθυμνιώτη εκπρόσωπο στην Γ’ Εθνική, ΑΟΝ Αστέρα, ο οποίος υποδέχεται στην Σοχώρα, στις 18.00 τον Απόλλωνα Αγίου Ιωάννη Χανίων.

ΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟΥ

Σάββατο 8 Αυγούστου (18.00): Ε.Α.Π. – Τάλως Μελιδονίου (γήπεδο Ατσιποπούλου).

Σάββατο 8 Αυγούστου (19.00): ΟΦ Αρμένων – Φοίνικας (γηπ. Αρμένων). Κυριακή 9 Αυγούστου (18.00): ΑΟΝ Αστέρας – Απόλλων Αγ. Ιωάννη (Ρεθύμνου).

Κάντε το σχόλιο σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Plugin by:aAM
}