6 Δεκεμβρίου 2021

5η θέση στην Ελλάδα για ΑΠΟΡ

Ο Αθλητικός Παλαιστικός Όμιλος Ρεθύμνου συμμετείχε στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Πάλης Ανδρών Γυναικών, με 4 αθλητές στην Ελευθέρα Πάλη Ανδρών, κατακτώντας την 5η θέση στην Ελλάδα, συγκεντρώνοντας 27 βαθμούς, αποδεικνύοντας την συνεχώς ανοδική πορεία του Ομίλου.

Για να ενημερώνεστε πάντα πρώτοι…. ακολουθήστε το Rethymnosports.gr στο Instagram κάντε LIKE στο Facebook και εγγραφή στο YouTube

Η μεγαλύτερη διάκριση σε επίπεδο ανδρών στην ιστορία της ελευθέρας πάλης του Ρεθύμνου ήρθε από το Σπύρο Γαλανάκη στα 79 κιλά που κατέκτησε τα ασημένιο μετάλλιο. Ο Σπύρος πάλεψε στον τελικό με το «φαινόμενο» όπως αποκαλείται Γιώργο Κουγιουμτζίδη όπου ηττήθηκε τελικά στο δεύτερο ημίχρονο.

Για το χάλκινο μετάλλιο πάλεψαν τα αδέρφια Χρήστος και Στέλιος Στριλιγκάς στα 79 και 86 κιλά αντίστοιχα όπου αν και ήταν στις δυνατότητες τους  δεν τα κατάφεραν τελικά και πήραν την 5η θέση.

Καλό πλασάρισμα (6η θέση) και για το Λευτέρη Γιαλιτάκη στα 65 κιλά καθώς απείχε αρκετό διάστημα από τις προπονήσεις.

Τους αθλητές καθοδήγησε ο προπονητής Μανώλης Καραβάνος, ο οποίος είναι ικανοποιημένος από την απόδοση των αθλητών του μιας και η 5η θέση σε Πανελλήνια κατάταξη σημαίνει πως οι αθλητές έχουν υψηλό επίπεδο και ανταπεξήλθαν στις προσδοκίες του τόσο στις προπονήσεις όσο και στο ταπί.

Τα αποτελέσματα όλων των Αθλητών:
Γιαλιτάκης Λευτέρης 6ος στα 65 κιλά.

Γαλανάκης Σπύρος 2ος στα 79 κιλά.

Στριλιγκάς Χρήστος 5ος στα 79 κιλά.

Στριλιγκάς Στέλιος 5ος στα 86 κιλά.

 

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *