Διεξαγωγή 3ου Τουρνουά Ποδοσφαίρου Κ6 και Κ10

Το Τμήμα Αθλητισμού του Δήμου Ρεθύμνου με την με την υποστήριξη της Περιφέρειας Κρήτης διοργανώνει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά το Τουρνουά Ποδοσφαίρου για παιδιά ακαδημιών ποδοσφαίρου.

Το 3ο Τουρνουά Ποδοσφαίρου Κ6(2013-2014) 5vs5 και Κ10(2009-2010) 7vs7  θα διεξαχθούν στο Δημοτικό Γήπεδο Μισιρίων την Παρασκευή 7 Ιουνίου 2019 με ώρα έναρξης τις 18:00. Δικαίωμα συμμετοχής ανά κατηγορία θα έχουν παιδιά που έχουν γεννηθεί το 2013 και νεότερα για τους Κ6 και 2009 και νεότερα για τους Κ10 χωρίς φυσικά καμία οικονομική επιβάρυνση.
Σκοπός της συγκεκριμένης διοργάνωσης είναι η συμμετοχή των παιδιών σε αγώνες με άλλες ομάδες-παιδιά με βασικά στοιχεία την χαρά και διασκέδαση που προσφέρει ο αθλητισμός και ειδικότερα το άθλημα του ποδοσφαίρου.

Με τη λήξη του Τουρνουά, σε όλα τα παιδιά θα απονεμηθεί μετάλλιο και αναμνηστικός έπαινος.
Οι αγώνες θα διεξαχθούν σε δύο ομίλους με βάση την ετοιμότητα και το αγωνιστικό επίπεδο των παιδιών. Οι αναμετρήσεις θα είναι διάρκειας 10’ λεπτών μεταξύ των ομάδων και δεν θα υπάρξουν βαθμολογίες και κατάταξη.
Αναλυτικά πληροφορίες και περισσότερα στοιχεία του Τουρνουά αναφέρονται στην επισυναπτόμενη ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ με Αριθ. Πρωτ. 15174, 31/05/19. 
Παρακαλούνται οι ομάδες που επιθυμούν να συμμετάσχουν να δηλώσουν την συμμετοχή τους μέχρι την Τρίτη 4 Ιουνίου 2019στοΕmail:sports.rethymno@gmail.com ή στο τηλέφωνο/fax 2831055645 ή στα γραφεία του Τμήματος Αθλητισμού στο Κλειστό Γυμν.«Μελίνα Μερκούρη».

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ:

1.  ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: Παρασκευή 7 Ιουνίου 2019

 2.  ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ: Δημοτικό Γήπεδο Μισιρίων

 3.  ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Ακαδημίες Ποδοσφαίρου  

 4.  ΗΛΙΚΙΕΣ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ: Γεννηθέντες 2013 και νεότεροι για το Κ6 και  Γεννηθέντες 2009 και νεότεροι για το Κ10                                                  

 5.  ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Δωρεάν   

 6.  ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ ΑΓΩΝΩΝ: 18:00

 7. ΤΡΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ: Οι αγώνες θα διεξαχθούν σε δύο ομίλους με βάση την ετοιμότητα και το αγωνιστικό επίπεδο των παιδιών 5vs5 για τους Κ6 και 7vs7      για τους Κ10. Οι αναμετρήσεις θα είναι διάρκειας 10’ λεπτών μεταξύ των ομάδων και δεν θα υπάρξουν βαθμολογίες και κατάταξη ομάδων. 

 8. ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΓΗΠΕΔΩΝ/ΕΣΤΙΩΝ/ ΜΕΓΕΘΟΣ ΜΠΑΛΑΣ: Οι αγώνες θα      διεξαχθούν ανά κατηγορία ως εξής: α)Κ6 σε διαστάσεις γηπέδων 20Χ30 και εστίες 3Χ2, ενώ το μέγεθος μπάλας που θα χρησιμοποιηθεί θα είναι Νο 3

β) Κ10 σε διαστάσεις γηπέδων 30Χ50 και εστίες 5Χ2, ενώ το μέγεθος μπάλας που θα χρησιμοποιηθεί θα είναι Νο 4.

  9. ΜΠΑΛΕΣ- ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΠΡΟΘΕΡΜΑΝΣΗΣ

 Οι ομάδες δεν θα πρέπει να φέρουν μαζί τους μπάλες, κώνους, φανελάκια κ.α προθέρμανσης-αγώνα που θα χρειαστούν αφού θα τους τα παρέχουν οι διοργανωτές.    

10. ΝΕΡΑ ΑΓΩΝΩΝ: Οι διοργανωτές θα καλύψουν δωρεάν με εμφιαλωμένες φιάλες νερού 0,5 ml όλους τους συμμετέχοντες.  

11. ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ: Όλοι οι συμμετέχοντες πρέπει να έχουν εξεταστεί από ιατρό με ευθύνη των γονέων τους, πριν από τους αγώνες. Σε κάθε περίπτωση όμως, όλοι οι αγωνιζόμενοι συμμετέχουν με αποκλειστική ευθύνη των γονέων τους και των ομάδων τους.  Επομένως, από τη Διοργάνωση δε θα ζητηθούν Ιατρικές Βεβαιώσεις για  κανέναν, αφού όλοι οι συμμετέχοντες αγωνίζονται με ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ευθύνη των κηδεμόνων τους ή των συνοδών τους (ομάδες).
Οι διοργανωτές δεν έχουν καμία ευθύνη για ό, τι συμβεί, κατά την διάρκεια του αγώνα, σχετικά με θέματα ΥΓΕΙΑΣ.

12. ΙΑΤΡΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ: Την εκδήλωση θα καλύψει επίσημος Γιατρός.  

13. ΕΠΑΘΛΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ: Σε όλα τα παιδιά που θα συμμετέχουν θα  απονεμηθεί μετάλλιο και αναμνηστικός έπαινος. 

14. ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές έως την Τρίτη 4 Ιουνίου 2019 στα γραφεία του Τμήματος Αθλητισμού Δήμου Ρεθύμνου (κλειστό γυμναστήριο ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ) και στο τηλέφωνα 28310- 55645, Εmail: sports.rethymno@gmail.com

Υ.Σ: Το πρόγραμμα των αγώνων θα ανακοινωθεί μετά τις δηλώσεις των ομάδων.


Κάντε το σχόλιο σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Plugin by:aAM